onsdag 19 juni 2013

New realease! Brännis Mandel is out!

Brännis släppte sin trettonde dipp i måndags och igår kom min flaska till brevlådan. Jag var förvarnad om detta, men jag kom mer och mer i julestämning, jo närmre jag kom brevlådan. 

Det doftade juletid, marsipangrisar och mandelmassa om denna flaskas innehåll och det ska bli väldigt roligt och se responsen från karparna under midsommarhelgen, var jag aktar att testa denna dipp. Stort Tack än en gång Lennart!
Mig veterligen finns det inga stora mängder beten med mandel eller Almond, som det heter på Engelska, vi har lite Pescavivamajs med den typ av doft, men inga boilies, pellets eller annat, men det kommer det att bli ändring på bland mina beten.

Jag har inte riktigt fått kläm på styrkan i dessa 13 dippar som Brännis lanserar, men de är Glycerol och Sorbatol baserade och verkan jag eller Brännis tror att det går att överdosera dem, det skulle i så fall vara Svartpepparen, enligt Brännis.

Jag kommer att testa alla 13 dippar och sen gör jag en sammanställning av det hela och det får ni sen ta till er, det tar lite tid, men det kommer. Svartpeppar, Tutti - frutti och Ananas dipparna kommer jag först till senare, när vattnet kyls ner, det är då dessa tre kommer att visa sin rätta potential.

Jag fick detta mejl från Fredrik Angsmo och jag kommer med ett längre inlägg eller två delar om detta ämne. Jag ska bena upp det hela lite och gå genom allt Angsmo och ni andra behöver veta om stalkingfisket, som inte bara handlar om fiske på ytan.

Tjena Luis!

Hoppas allt är bra med dig! Just nu lever man i Karpabstinens jag tror du förstår vad jag talar om. Den där känslan, när man bara vill ut men pga jobb och annat i livet, så finns inte tiden. Aja man får väl försöka överleva tills nästa torsdag, när det blir ett Stubbetorp pass till söndagen.
Jag har en fråga som lyder så här, kan du inte skriva ett inlägg om stalkingfisket, hur man börjar i ett nytt vatten. Vad behövs, hur lär man dom käka hundfoder från ytan osv hade varit sjukt spännande att få höra dina tankar och åsikter om det ämnet! Utöver det så keep on it, jag läser din blogg varje dag, det har liksom blivit en stående dags agenda precis som frukost :)

MVH Fredrik 

Fina ord som verkligen värmer ett gammalt hjärta och som sagt du får ditt svar under midsommarhelgen och jag hoppas alla bli nöjda med mina svar.
Man kommer dem väldigt nära ibland, inte mycket närmre än så, jo, men bara när du ska lossna din krok. - Finns det något mer spännande? Jag tror inte det och det kräver ett starkt hjärta, en lugn puls, ett lugnt sinne och små sakta rörelser för att lyckas.
Det kan börja med en ensam och svårflörtad fisk och det kan sluta som här. Allt beror på dig, fisken och hur du tar dig an situationen. Sänker dem garden och det kommer in flera fiskar, så startar en reaktion direkt, nämligen kampen om födan och då kan det bli just så här.

Det kan även hända att den ensamma fisken bara tar några beten och sen sticker iväg och där sitter du som ett fån. Leta vidare och hitta andra fiskar!

Det händer att jag är vid ett vatten i 8 timmar, utan ens att doppa betet! Fisken syns inte till eller befinner sig på ställen, var jag inte vill spela Jeopardy med fiskens hälsa eller annat.

Ena timme går det bara inte, men en timme senare har du plötsligt 5 fiskar framför dig - Man vet aldrig vad som dyker upp i den vidunderliga värld av stalking och det är det som gör fisket så satans spännande och roligt. Trevlig midsommar på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.