fredag 25 november 2022

Tillbaka efteren lååång paus!

Jag tog en liten paus, åtminstone var det meningen att slippa och släppa allt på ett litet tag. Men att pausen skulle bli såhär lång, det var definitivt inte meningen! Det hela beror lite på livssituationer mm och när jag väl skulle ha fart på bloggen igen, så strulade datorn och det visade sig att inte bättra än att Grafikkortet höll på att gå åt helvete, utan även ram minnet på väg åt samma håll, enligt experterna och det fick åtgärdas!

Hej förresten, jag är tillbaka och jag vill tacka er alla för att ni fortfarande tittar in, skickar mejl, sms.ar och ringer, det är roligt och ni är otroliga! På fiskefronten kan jag nog konstatera att detta år, högst troligt kommer att glömmas bort snabbt som fan! 

Värmen, slöa fiskar i hettan, inget har fungerat särskild bra, dåliga resultat under sommarfisket och hösten blev tyvärr inte mycket bättre. Dock kom regnen och lite normala temperaturer och jag hittade fisken sent på hösten och så tog det slut med 25-30 cm snö och några nätter med ner till 9 minusgrader.

Allt har inte varit skit detta året!
Det känns skönt att vara tillbaka igen och jag vet att ni uppskattar det, det var min mening att köra på med täta inlägg, men jag har tyvärr inte riktigt koll på bilderna och just har jag chansen för lite gäddmete i helgen och då ska jag passa på. Wish me luck! Så jag tror att jag kör igång på måndag och där börjar vi med torka, Rismåla göl och min lilla höstkampanj där och jag hoppas ni hänger på! Skitfiske på er!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.