en liten lektion i Danska språket! Jag visste inte att jag i Mikael, har en Dansk Allen Edgar Poe, men så är det, när han funderar bakom spöna.......och jeg takker så meget for dine fine ord Mikael!
Hey.
Der var is på søen i mandags..men tog kaffe og notebog med istedet, jeg har skrevet lidt om mit fiske, tænkte at du kunne bruge det hvis du en dag manglede tid til at skrive din blog?
Mind game.
Efter min mening er fiskestangen en forlængelse af ens tanker, ønsket om at jage og fange,og ofte bestemmer ens tanker udfaldet af ens fiskeri.
Ofte er det en masse små ting der skal gå op i en højere enhed, næsten som en formel med nogle ubekendte,jo flere ubekendte jo færre fisk.
Jeg ser ofte folk fiske på samme måde igen og igen, og hvis det virker, så fint, men det gør det som regel ikke, plus man begår de samme fejl igen og igen.
Jeg er på ingen måde så rutineret som Luis, men min tanke og mit ønske, er at blive det, så jeg bruger en del tid på at analysere mit fiskeri,
Man kan prøve at fiske som Terry Hearn og se om hans nøgle også låser din dør op eller man kan lave sin egen nøgle, med ens egne erfaringer.
Der er bestemt ikke noget galt med at bruge andres erfaringer, men husk, der er en tanke bag og netop denne tanke er vigtig! Tusinde timer ved vandet, kan ikke puttes over i en rig.
Boilies.
Man kan købe boilies med 100 smage alt fra sure sokker til flødeis med caramel,karper spiser næsten alt eller undersøger det.
Luis sagde engang, åben en god resturant og karperne vil besøge den, en god resturant har gode kokke, gode rå varer og ligger på det rigtige sted.
Det er et kæmpe godt råd.Tak Luis. Jeg fisker meget med boilies og oftest med hjemmelavede, min erfaring siger, de gir flere fisk (bliver nok nød til at prøve mistrals i 40)
Jeg putter ikke altid flavour i mine boilies men gode rå varer som selvfølgelig også har en duft.
Dips.
Majs vand fra dåse kan være utrolig godt om sommeren.
Corn steep – caramel - blodmel.
Anchovis (fiskesovs) og belachan.
Er nogle af de dips, jeg har taget mange fisk på.
Ha det super // Mikael.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.