torsdag 27 december 2012

Jag hyllar Wychwood!

Men innan jag gör det, så vill jag önska er alla en god fortsättning! Jag hoppas ni fick mat och klappar, så det stod härligt till och förhoppningsvis kom tomten till er alla.

Jag har varit på lite isfiske, mest efter Regnbågen och ett par pass efter gädda, men det är inga roliga isar, som ligger i mina trakter. 15 cm dålig is och 15 cm vatten och slask, är vad man trampar runt i och det känns som det kvitter att fiska just nu.
Så här ser det ut i Linnéasjön idag, kanterna börjar att släppa och regn och vind gör sitt till. Isen börjar bli lurig igen, du kommer ut, men du kommer kanske inte i land igen.

I södra Sverige är det än värre, enligt Mio, så försökte man i dag på morgonen att ta sig ut på isen, men en sumpig is på 5 - 7 cm är inte säker och Familjen Emmertz pulade vidare med karpgrejerna ihop om att ha ett fiske efter karp under nästa vecka. Se upp nu, både på isen och för denna familj!
Mina egna karpgrejer står orörda och allt är klart, förut att det fattas ett gäng av dessa bly, men de är på gång och för min del får gärna isen försvinna, jag vet precis vart jag ska ta vägen! Det blir närmsta vattenhål var det finns karp!
Jag får många frågor om Wychwoods grejer, allt från spö till rullar och vad jag annars har köpt och testad och jag hyllar verkligen denna firmas grejer.

Jag har ett gott öga för detaljer, jag är petig av mig, ganska pedant och väldigt kräsen, men det är väldigt sällan, att jag kan ge högsta betyg över så pass många grejer, utan att ha hittat några fel.

Allt och jag säger allt, är riktigt bra utfört, det ligger i tiden och priserna är bra och alla kan vara med utan att spränga närmsta bankkontor.
Agitatorspöna, gjorde för gäddfiske i mindre vatten och för båtfiske, är även superspön för karpfiske på närhåll och stalking.

Solace baitrunnerrullarna har jag haft i mina ägor sedan juli och de har fått jobba häcken av sig utan minsta anmärkning och med extra spole i Aluminium, extra vev och alla features, så blir det inte bättre!

Jag skulle vilja recensera Wychwoods nya range av Quick Drag och Baitrunner, som numera kommer i större Big pit modeller och jag kanske får chansen en vacker dag.
Solace lina är super för 99 kronor, Solace larmen har fått enormt fina recensioner i England och övriga Europa och jag kan inte föreställa mig annat, än de blir en stor succé även här i landet. Mio väntar på sina!

Wychwoods Extricator stalker spö, här i 9 fots versionen och med sina 2,75 lb styrka, är en succé och första testet för mig, blev denna fjällkarp, som verkligen försökte att pulverisera detta lilla spö.

Jag blev så nöjd att jag har beställt mig lillebror Extricator som är 6 fot och med testkurvan 2 ½ lb, jag varnar redan, alla som befinner sig i Mudhole under vårens.

De gamla Solace spöna är och förblir en succé, likaså den nya versionen MLT, samt applicationrods: Dispatch S spodspö och markerspöet Dispatch M.

Två spö som är ovärderliga för spod/spomb och Feature findings och vi ska inte glömma den lilla Big pit rullen Riot 65 och 75 som har så många features för en billig peng, en super rulle i alla avseenden vara sig det gäller fiske eller spod/featurefindings - Jag hyllar wychwood!

Finns det något osagt om Mistral Baits, som jag inte har nämnd? Inte mycket och jag har inte än, under mina år haft ett bättre beten för mitt karpfiske och jag har provat en del och haft stora märken, som Nash och Dynamite, som mina favoriter.

Tyvärr försvinner en del av Mistrals boilies från marknaden och då även från metebolaget, men till våren kommer nya fina beten som: Kriller, Tutti - frutti, 4 - Season range och Red Bird Spice. Dessa tillsammans med I 40, I 40 red, FM, SLR och Pure Pineappel gör 2013 till ett enormt spännande år.

Jag ser mitt vårfiske med Tutti - frutti, som en strid ström av karp, likaså sommaren med Kriller, FM och SLR och att föreställa sig en höst/vinter, utan karp på Red Bird Spice eller Pure Pineappel, det finns nog inte på kartan. Ock då har jag fortfarande I 40 och I 40 red kvar att sticka emellan med - Vad kan gå fel i fisket under 2013? Låt isen försvinna och ha en god fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.