söndag 27 december 2020

God fortsättning!

Jag ska passa på att önska er alla en god fortsättning, jag hoppas att julen blev så bra den nu kan bli i dessa tider. Jag ska även passa på att tacka för alla mejl, kommentarer och frågor mm, stort tack och jag hoppas att ni fortsätter på den vägen och kom ihåg att ingen fråga är för dum!

Att året som snart tar slut, inte blev som vanligt, det har alla märkt och frågan är nu hur länge detta ska påverka världen eller ska vi få stopp på eländet? Räcker det med lite vaccin? Nej! Vi måste skärpa oss och inse att detta kommer att pågå väldigt länge, om inte alla använder huvudet och visar betydligt mer respekt.

I början av denna Pandemi hörde man att en person, kunde smitta tre personer och det fanns ett R-tal för detta, nu sker olika mutationer på flera platser i världen och forskare har fått fram ett helt annat R-tal, som visar att en person kan smitta upp till 14 personer! Med den ökningen, så kommer det att gå fort!

Vi måste inte resa, vi måste inte festa eller åka skidor i den fullbokade fjällvärlden eller hyra gamla industrilokaler och fixa privata partys. Vi får tänka till lite, bära munskydd och hålla oss hemma, visa respekt för andra och hålla avstånd ... Sen med tiden kanske detta dör ut? Men det kommer att ta tid, så länge befolkningen inte fattar bättre eller Regeringen och dem så kallade experterna agerar missvisande, för sent eller inte alls!
Man längtar till ett nytt år med lugn och ro.
Vad hade det ovanstående att göra med karpfiske? Inte så mycket, det var bara en liten påverkan och uppmärksamhet från min sida i det stora hela och kanske någon tänker till lite extra, nästa gång dem ska ut genom dörren.

Som sagt jag önskar er alla en god fortsättning och att ni får en fin nyårsafton med era närmsta. Snart börjar vi på det nya året och det är alltid spännande och se vad en ny fiskesäsong kommer att ge.

Kanske har ni planer eller mål och jag hoppas innerligt, att ni genomför dessa planer och lyckas med er målsättning, det tänker jag själv göra under 2021. God fortsättning och skitfiske på er!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.