Stråken, ett vatten var karparna livnär sig på musslor. |
Kolla vad du fiskar över, musslor är väldigt effektiva! |
Fridlysta? Plocka inte mer än du behöver. |
Öppna Musslan försiktig med en bra kniv. |
Använd det lösa köttet till mäsk. |
Salta dina musslor, dels kan du ha dem i flera dagar och dels,
kan du ha det saltade köttet i PVA. |
Jag använder tre bitar mussla och balanserar det hela, med en 20 mm pop - up boilies med bra färg. |
Ett superbete i alla vatten med musslor och karp, missa inte detta! |
Stråkenkarp, som föll för musslor och den är bara en i mängden av karp från sjön. |
Min först på musslor kom från Dansbaneudden, vikt 10,2 kilo. |
Konditionen är det aldrig fel på i musselvatten. |
Du kan mala ner torkat musselkött till pulver och du kan även koka upp olja med pulvret och göra fina dippar. |
Musselpulver runt en floaters, det missar inte en hungrig karp. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.