onsdag 27 november 2013

Det knappt man hinner med ...

Är det inte det ena, så är det det andra, nu idag var det dags att byta ut expansionskärlet och det tog sin tid och sen lite övertid på detta, men så är det och man får se fram emot helgens fiske i dessa dystra stunder.
Det är snart helg igen och tiden rinner ifrån mig ibland, åtminstone känns det så och många vet hur det känns att knappt hinna med i svängarna.

Men snart ska dessa fyra rods placeras på annan plats, som har mäskats ett tag och det ser jag fram emot med spänning.
Jag började en rätt så brutal mäskning, som jag sedan har dragit ihop och ner på, de ska vara sugna på beten när jag väl är där och dem fick sista 3 liters hinken i eftermiddag, så nu klarar dem sig tills jag kommer till helgen.
Senast jag fiskade lekte jag lite med vanliga bly till höger och tyngder som är gjorda i en transperant glas/plast och visst ser det bra ut, men jag som har glasögon och stod 3 - 4 meter ifrån detta, såg en del blänk!

Det kanske blir bättre ute på djupa vatten, var solens strålning inte riktigt räcker ner, vad vet jag, jag fick dem av en polare som inte trodde på dem.

Så vi får se om dessa Osprey sänken fungerar eller inte, jag tror inte att dem blev någon större succé i England, det snackas åtminstone inte om dem som andra nyheter på marknaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.