fredag 6 december 2013

Leedas Specimen Rig Box för endast 99 kronor!

Gårdagens tågresa till Göteborg kommer att bli en resa jag sent ska glömma. Knappt hade vi lämnat Nybro station, förrän Ola min chef fick ett SMS från SJ, var det stod att enligt trafikverket, så var all tågtrafik i Skåne, Halland och västra Götaland inställd efter klockan 14.00!

Här satt vi 3 herrar och en vacker dam och tittade på varann, väl framme blåste det bara lite och regnet var normalt, så man undrade varför. 

Vi tog oss till tillverkaren och tittade på det vi skulle upphandla och efter en bit mat, var det dags att ta sig till Göteborgs central och försöka boka om biljetterna.

Det lyckades vi med efter mycket om och men och skulle nu ta tåget hem. Vi började åka mot Falköping och jag tror vi vände på en åker utanför Skövde och sen gick det äntligen söderut mot Alvesta.

Vi var inte framme i Alvesta förrän vi hade bytt tåg 3 gånger och sen var det buss för resten av pengarna och på bussen fanns det en pajas som skulle ut och röka varje gång bussen stannade, jag var hemma i Nybro efter vid 21 - tiden - What a journey!
Det blev en satans massa merarbete, stress och kalla perronger, så nästa gång, om det blir någon mer gång, så åker vi i solsken och vindstilla. Herregud vad håller man på med, kanske går tågen nu var det är fullt pådrag i himlen?
Nog om detta! Jag tog hem en del leksaker från Metebolaget och lådan kom idag. Bland dessa saker fanns min nya Leeda Specimen Rig Box som vi ska titta lite närmre på i dagens inlägg.

Jag ser stora likheter med Kordas Rig safe, men denna är nog lite smalare, men annars är den likvärdig, förutom priset på 99 kronor.
Boxen har väldigt bra låsningar och den slutar tätt, så ingen rigg rymmer ifrån dig. Färgen är olivgrön och den har måtten: 34 cm lång, 4,5 cm hög och 9,5 cm på bredden.
Så här ser den ut öppen och det följer med 38 pins, åtminstone fanns det antalet i min och jag uppskattar att du kan få rum med mellan 50 - 60 riggar i boxen, då du kan ha en massa korta riggar också.
Boxen har tre stycken mindre fack, var alla pins befann sig när boxen kom fram och här kan man ha lite småsaker och jag ...

... rekommenderar att man har lite Korda Sinkers, kanske lite flying Backleads eller varför inte lite silicone sleeves, som man alltid behöver ha till hands vid ett byte av rigg.
Du får snabbt ordning på dina riggar och allt blir snyggt, prydligt och överskådligt. Man ska inte ha beten på riggarna i boxen, bry dig inte om dessa två riggar, jag hoppas att vinden bedarrar och att snön sticker någon annanstans under natten, så jag kommer ut på karpfiske i morgon. Dessa riggar är för morgondagens eventuella fiske!
Leedas Specimen Rig Box har ett 30 cm långt måttband på locket, så du gör enkelt rätt längd på dina riggar. Passa på nu medans dessa fina och billiga boxar finns kvar hos metebolaget, jag misstänker starkt att dem försvinner ganska snabbt. www.metebolaget.se där hittar du denna box och en massa andra erbjudanden.

Hade du en Korda Rig safe i tankarna som julklapp? Köp denna Rig Box och du har råd med 2 paket med bra krokar, krokar är viktigare än vad som står på din Rig box eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.