tisdag 4 februari 2014

Jag har annat att tänka på!

Jag läste artikeln, som jag fick från Mangotsson och jag läste den med  en stor portion ilska, men jag insåg väldigt snabbt att skribenten hade så fel i sina påstående och jag var nära att ge mig in i debatten kring hennes smörja.

Efter lite funderingar på jobbet bestämde jag mig för att låta bli att deltaga i denna diskussion som numera har byggts upp kring detta, det gör så många nog bättre än jag.

Jag lägger min energi på andra, betydligt viktigare saker, men inser samtidigt att vi som har fiske som en fin hobby, har ögonen på oss. Det kanske brakar loss en vacker dag och då ska jag vara med, var så lugn!
Nu är det ordning i alla beten och framför allt, i alla lite äldre 10 mm som blir till en så kallad frystömning till våren.

Allt sprids ut under en veckas tid och sen kommer man och ta för sig sen, så det blir nog trevligt med en bra start.
Idag hämtade jag mitt paket från Engelska firman Haith´s, som är störst på ingredienser på birdfood mm och jag fick tyvärr inte Robin Red som var utsålt, men det kommer på ett senare tidspunkt.

Det kom dock Robin Green, Robin Orange och Robin Gold, alla i 500 grams förpackningar och nu ska det rullas lite goda boilies för säsongens fiske
Jag väntar även på ett stort gäng av Kordas Slow Sinking Fake Dumbells, som kommer i två storlekar och flera dofter och hairstopps. Det lär väl dyka upp under nästa vecka, hoppas jag.
Jag köpte några paket med fake Shrimps och dessa testades under ett fiske efter Regnbåge och min jobbarkompis och jag, vi tog 8 stycken på både färska räkor och de falska.

Jag har även fått hem 2 paket med fake Mussels, som du ser här på bilden, men för mig ser de mera ut som danska Limfjordsmusslor, som vi köper på burk, än det som vi hittar i våra vatten, men de ska provas och jag återkommer med resultatet senare.
På fredag rullar vi mot  Zwolle-mässan i Holland, lite senare går turen uppåt landet till Kista-mässan och sen kan våren gärna komma, det är väl detta man går och drömmar om just nu.

På sätt och vis är det bra med ett kortare avbrott i fisket, man hinner ladda om och får det där extra suget, som ibland kan bli så hemskt att bära på, men som sagt jag har annat att tänka på, än en partisk journalists kråkfötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.