måndag 3 februari 2014

Bugs, Bengt och Critters!

Jag tycker mig höra lite extra fågelsång i dessa dagar, är mån fåglarna på vårhumör eller är det bara min ständiga Tinnitus som spökar?

Slynan har vid ett flertal tillfällen påtalat för mig att jag är döv, blind, gammal och borta, de ni! Fina ord från en av Sveriges största bromsklossar!

Döv? Ja, men jag hör det jag vill, fast jag har 40 % nersatt hörsel på vänstra fläskläpp. Blind? Jag bär mina Coca-cola bottnar med stolthet och ser fortfarande en floaters och tyvärr också Slynan! Borta? Ja, men bara ibland och i oviktiga hänseenden!

Sen kommer vi till det där med åldern! Slynan fyllde, hör och häpna 38 bast härom veckan, jag har vid ett flertal tillfällen påtalat för Bengt, att jag mycket väl kunde ha varit hans pappa och det gillar han inte riktigt. Satan, det hade varit något att försöka att uppfostra den grabben ... du gode Gud!

Nog om honom! Jag fick en fråga från en gammal pimpelfiskare i Tingsryd, inga namn här inte, men frågan var följande:  - Hur många Gråsparvar får det rum i ett par damtrosor Luis? Jag svarade på mejlet efter tre sekunder: - Det beror på buskens storlek!
Det finns lite att välja på!
Det var saatan vad det drog åt fel håll här, vi skulle ju titta på vad Kevin Nash har att erbjuda oss, som gillar Zigfiske och som du ser så finns det en hel del och jag ska köpa på mig lite och sen göra dem själv eller så får någon flugfiskeslav göra dem åt mig.
Nash Action Bugs !
Nash Glow Bugs, som man lyser upp med en ficklampa, pannlampa eller fotoblixt!
 Nash Purple Bugs!
Nash Natural Hatch Bugs!
 Nash Natural Critter Bugs Hookless!
Nash Natural Critter Bugs - Hookless!
Ännu några som säljs utan krok och det kan väl vara bra att själv kunna välja sin krok efter situationen man står inför, alla platser är inte rena från diverse snags.
Nash Gaper, en bra krok för Zig - och floaterfiske!
Nash Gaper hooks i storlek 10 tror jag kan vara en bra krok för dessa krokfria Critters. Jag vet att denna krok är super vass och enormt stark och när den väl har hittat ett fäste, så ramlar den inte ut igen, så det ska jag testa.

Jag kan tipsa om denna krok för både karp och gräskarp och vid fiske med partiklar som fodermajs och Tigers nuts.

Det breda gape ger alltid bra hookholds och det korta skaftet gör att kroken stannar där den fastnar! Men dessa krokar är inte billiga, de ligger på en bit över 5 £ per 10 pack och det är tuffa priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.