fredag 25 augusti 2017

Dem sista karparna som ogift!

Hej på er! Det var ett tag sedan jag var inne här och skrev något. Grunden till det är att jag har fullt upp med flytt till en större lägenhet och redan i morgon gifter vi oss och sen allt där omkring. Så bråda dagar är det och så blir det nog ett tag framöver och det blir nog lite stiltje på bloggen ett tag.

Men så fort jag får tid återkommer jag med mera, till dess får ni lite bilder från mitt fiske i dem närliggande vatten och fisket har pågått med controllers och diverse fakebaits från Enterprise Tackle och alla dessa beten hittar ni hos www.metebolaget.se och även dem kastvikter, som ibland krävs för att nå ut till fisken, så håll tillgodo.
Sakta och försiktig ...

... tar den dem första bitarna ...

... plötsligt var dem två!

Så monterar jag mina Biscuits, inget hagel!

Joelskogen och floaters.

Vesan och mobilbilbild.

Vesan igen.

2 mjuka biscuits på en krok fällde denna.

Kanalen i Svarte göl och fakebread.

2 - tone fjällis en sen kväll vid Pilen i Linnéasjön.

Flytt på gång.

Inget roligt förrän man är på plats i det nya.

Mellan packning och flytt, så gifter vi oss!
Jag har använd Fox controllers, Nash Bolt Machines och Fox Float Bubbles för mitt fiske, tafsarna har varierad mellan 1-2,5 meter, beroende på vad fisken ville ha och främst har dem små mjuka Dog Biscuits och dem avbildade varit de bästa beten. Helt klart värda att prova och du kan byta ut färgen genom att montera olika färgade foam i dessa beten eller använda dem små sight bobs som följer med dem mjuka Biscuits. Skitfiske på er alla! Nu ringer prästen :-)

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.