onsdag 27 mars 2019

NGT Dynamic Boilies!

Jag använde väldigt mycket Mistral och så länge lagret varar och kanske fortsätter jag med deras beten, vi får se vad framtiden visar och vad Mr. Allan Parberry har för sig.


Under tiden letar jag nya beten, för test, något som är intressant och det är jo onekligen roligt att prova lite nytt då och då.

Jag vimsar inte runt bland en massa beten, bara kul att prova lite nytt side by side med dem vanliga och jag tror mig ha hittat något som åtminstone jag tycker är intressant och det delar jag med er. 
Banana and Hazelnutboilies.

Banana/Hazelnut i Washed out yellow.

Banana and Hazelnut påsen.

Mango and Creamboilies.

Mango and Cream i Washed out orange.

Mango/Cream påsen.

Krillboilies.

Krillboilies i Washed out pink.

Krill påsen.

Beskrivningen på påsarna.
Så här långt rör det sig om dessa tre sorter av NGT´s boilies som är väldigt fina på alla sätt och vis. Jag gillar dofterna, den fina formen, de är helt runda och inget annat och jag gillar framför allt den urtvättade färgen som dem visade har. Tillverkade i England ger nog lite garanti för effektivitet!?

Vad mera gillar jag och hur är min tanke med dessa boilies? Jo, för det första gillar jag dessa paket som kostar 79 kronor och du får 900 gram boilies och 3 Whafters och 3 pop-up boilies per påse.

Det gör att du har allt du behöver för fiske för en billig peng och det är billigt att testa dem, utan att behöva köpa något extra, allt finns där i påsen!

Jag gillar färgen, bra för skygg fisk och vi vet alla hur effektiv en boilie kan vara som har fått ligga i sjövatten ett tag, Mycket bra!

Min tanke med dessa är att testa dem som dem är på botten, som Snowmans, som Whafters och pop-ups. Men framför allt som single hookbaits eller att man blanda in 10 stycken bland 60 boilies av annan sort och ser vad som händer, detta med tanke på karpens nyfikenhet.
Tuna and Sardine.
Jag har inte provat dessa beten än och ej heller Tuna and Sardine och White Choclate and Tigernuts. Men det kommer att testas, hela serien ska jag testa och självklart dela med mig kring vad som händer och hur jag har använd dessa fina beten.
White Choclate and Tiger nut.
79 kronor är ett bra pris för dessa 15 mm boilies, 5 olika dofter finns och du har tillhörande pops och whafters. Dofterna och konsistensen säger mig att dessa boilies kommer att funka året runt, kanske Krill och Tuna/Sardine, ska hållas för dem varma månaderna, men vem vet?

Du hittar dessa beten hos:www.karpfiskebutiken.se  Skulle du vara tveksam, så lyd mitt råd: Skippa en pizza och testa en påse. Skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.