lördag 23 mars 2019

TF Gear Hardcore Front Side Bag.

Jag har en Barrow, en kärra för mitt karpfiske och den tar ganska mycket saker till och från fiskeplatsen. Konstigt nog blir det så att jo mera möjligheter vi har att få med oss grejer, så räcker det lika förban... inte riktigt till och det blir en axelväska eller annat som inte får plats och ni känner igen detta eller hur? Nu finns det ett bra, billigt och genomtänkt botemedel för just dem sista sakerna!
Här på fronten, men du kan ha den på sidorna också.
TF Gear har denna lösning till ett bra pris av 199 kronor och denna bag kan fästas på fronten och på sidorna på din kärra, så den titta vi lite noga på denna gång och du hittar den här: www.karpfiskebutiken.se du hittar den under TF Gears grejer, som du hittar under tillverkare.
3 olika fickor som passar för alla Barrows.
Bagens totala längd är 75 cm, tillverkad i 600 denier nylon och den är 100 % vattentät och har en fin carpygreen färg och lätt att vika ihop när den inte används.

Den passar till alla befintliga Barrows/Kärror på marknaden genom att den har tre insydda fack, så du kan anpassa den till just din kärra.

Dessa fack är 50 cm, 60 cm och 72 cm och det är bara att trä den över front eller sidobågen och fylla på den och du slipper kanske axelväskan eller ryggsäcken.
Facket, som rymmer mycket.
Huvudfacket är 65 cm långt, 12 cm brett och 26 cm djupt och det utrymmet tar ganska mycket grejer och fördelen med denna väska, är att du kan ha allt där, som du behöver när du kommer fram till fiskeplatsen som typ, din tackelbox, riggpouch, spodden eller spomben och dina beten.

Jag har kollat vad jag får rum med och det är följande: en stor tackelbox, en stiff rig pouch, Kordas rig case, 4 burkar pop-up och 2 kilo boilies eller hela köksutrustningen med korvar, bröd och diverse goa tillbehör och lite dricka, samt en stor termos och då pratar vi om en väska!

Tillhör du skaran som har med sig allt och lite till, så kan du för 600 kronor lösa detta genom att ha en väska på frontbågen och en på varje sidobåge och då har du fortfarande hela kärrans platta att fylla och det bör räcka till?!
2-vägs dragkedja.
Bra färg, lätt att rengöra, vattentät och allt är lättåtkomligt genom 2-vägs dragkedjan och utrymmet kanske inte låter så stort, men låt dig inte luras, den tar mycket grejer och fördelen är att du kan ha saker där som du behöver för att komma igång med fisket snabbt. 199 kronor, vad väntar du på?
Skitfiske på er allihopa, nästa gång tittar vi på lite intressanta boilies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.