onsdag 3 juli 2013

Guidad karpfiske?

Jag har fått enormt många mejl från läsare av bloggen och väldigt många har önskat att få träffa mig och få fiska med mig, vilket är väldigt roligt att höra. Jag har lekt lite med tanken, att på något sätt ge er den chansen och vill erbjuda er denna tjänst under detta året, om ni fortfarande är sugna.

Jag riktar detta erbjudande först och främst till er, som är nya inom karpfisket, men även er som har några år på nacken, inom detta spännande fiske, ni som har en massa frågor eller bara vill träffa mig och självklart finns det kanske en och annan gammal räv, som vill hänga med.

Jag tar inget betalt för detta, jag har en stark princip - Jag lever för att fiska, jag fiskar inte för att leva! Så allt som kostar, är din mat och ett fiskekort för vattnet, om det nu behövs, flera av mina hemmavatten är fisket fritt för alla. 

Du kan under alla dessa erbjudande bara sitta med och titta på, lära dig allt från början eller även fiska, du får en grundlig guidning och du ställer dina frågor och får se med egna ögon, hur det jag beskriver här på bloggen, mitt fiske går till, du väljer själv.
Stalking: Vi fiskar karp på ytan, frilina och flötmete och du får en genomgång i hur detta fiske fungerar, med andra ord, allt från hur du tacklar upp, mäskar, fiskar, fiskens beteende och vidare tills fisken är landad o s v.

Allt du behöver ha med dig, är oömma kläder i bra färg, gummistövlar och en bra stol, grejerna står jag för, om du inte själv har ett bra stalkingspö med rulle och en bra braid.
Boiliefisket: Detta är tänkt efter semestern och in på hösten. Igen får du allt serverad och du ställer frågor och igen kan du välja att fiska eller bara sitta med och lära dig alla grunder för ett effektivt fiske, kast, spod, spomb, sticks, bags, vad du behöver, hur du går tillväga, tricks och tips mm. Vill du fiskar, så tar du med dig din egen utrustning.
Senhöst/vinterfiske: Här rör det sig om dagsfiske eller en hel helg, du bestämmer själv, här krävs det bara att du har varma kläder, en bra säng och en varm sovsäck, om vi ska fiska mer än bara dagtid. Du får se hur du ska mäska, hur du ska fiska och framför allt hur små krokar och mindre beten totalt utfiskar stora beten och det sker med din egen utrustning..

Du får lära dig platser, var karpen ställer sig, tips och tricks, du får se dem fina försiktiga nappen mm och förhoppningsvis karpen i sina finaste färger och en något högre vikt än under andra årstider.

Jag har över 30 års erfarenhet av karpfisket och har, som du kanske vet provat det mesta under alla väder, vindar och årstider. Kan detta vara något för just dig, så hör av dig på mejlen, så hittar vi en dag under helgerna framöver eller så bokar vi en helg, som passar oss båda. Passa på att ta tillfället i akt och känn dig välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.