onsdag 9 oktober 2013

The Rats is back in Town!

Jag lovade er en uppföljning av detta elände och flera har hört av sig i frågan om hur det har gått. Jodå! Det gick precis som jag befarade, det var inte två hanar, vi hade fått hem, utan ett het kärlekspar, som snabbt fick 5 ungar och jag fick rätt!

Ni kommer ihåg min dotters röst - Dem är så gulliga pappa, dessa killar och mina tankar - Kiss my Arse och vi får se. Dessa 5 ungar växte fort och efter 2 timmars diande, så var dem överallt och även i chipspåsen mm och helvetet hängde i luften.
Passa sina ungar det gjorde dem inte utan dessa hade en form av fri uppfostran och själv höll dem för sig själva i det lilla kryp - in och man kan undra vad som dem hade för sig därinne!

Som dem flesta vet så handlar en Råttas liv mest om att fortplanta sig, förstöra el sladdar, skita överallt och annat roligt och jag och ibland Gonzo hade ett vaket öga på dem.
Ungarna var blinda och skalliga till en början, men det tog bara några dagar, så hade dem ögon och hår och såg ut som minimala vildsvin till färgen och nu var det bara mat och förstörelse som dem hade i huvudet, dem små kräken.
Jag är ingen specialist på Råttor, men det sticker ut en sak därbak, är det en svans eller ett annat bihang, som i framtiden skulle öka populationen i buren?

Min rädsla var stor, för inte att säga enorm och det var bara att inse att dessa skulle tillbaka vart dem kom ifrån och det skulle ske väldigt fort, innan katastrofen var över oss.
Jag märkte snabbt att honan blev small efter födslen, men bara efter någon vecka var hon tjock igen och ät en massa mat, var det dags för nya ungar redan?
Mamman matade upp sina barn med en massa onyttigt och jämför man henne med ungen och tidigare tjocklek, så var jag övertygat om att vi snart hade ett gäng nya Råttor i buren och hela helvetet kördes tillbaka var dem kom från och nu har vi fått två nya Råttor, som skall vara hannar - So kiss my Arse än en gång! Vi får väl se!
Dessa är vita och jag har döpt dem till Bengt och Berg, vart jag nu fick det ifrån? Bengt är helvild och har en obeskrivlig bokstavskombination, det är inte Dansk damp eller ADHD, det lutar nog mera åt A-Ö.

Berg ligger mest och slöa eller så sover han, medans Bengt hela tiden har frispel och är i rörelse med olika gymnastiska övningar i gallret och hjulet som han älskar.
Bengt gillar att gå i armgång och han är ganska stark och ända gången han höll sig lugn ett tag, var att efter han försökte att bita mig och jag smäckte till gallret, då for han ner och lade sig bredvid Berg i dennes nybyggda håla, där låg han i 2 dagar vettskrämt.
Här stretcha Bengt ut i gallret, han använder inte sina feta ben och jag tror att det handlar om motoriken, precis som Slynan Bengt, ni vet, det går bara inte!

Vi får se om detta är två manliga råttor eller om den ena ska spotta ut ett gäng ungar, jag återkommer i saken senare och till dess blir det lite om krokar, Delkims Smart Clips, gamla flavours och vi får inte glömma vad som sker under helgens fiske, var karparna får passa sig under tre dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.