onsdag 27 juni 2012

Det nappar lite här och där och Slynan fick lov att lämna husvagnen!

Bengt alias Slynan ringde och undrade vart han skulle fiska! Först tänkte jag svara, var det finns vatten, men avbröt denna tanke och sa Rismåla och P - viken, där är det gott om karp just nu.

Han följde mitt råd och drog ditt och skulle fiska till midnatt, just forget that,! Efter en timme kom det ett SMS med texten: Fan vilket drag det är i dem! Jävelskapet hade lyckats och vid 20 - tiden dök  han upp utanför tomtgränsen och nu skulle han ha kaffe med dopp!

Knotten hade blivit lite väl närgångna och med tanke på Slynans tunna skin, så stod han inte ut, men kalla sig en man, det kan han....................Herregud, jag tror jag dör!
Ett par timmars fiske resulterade i 2 landade karpar och one lost, samt en Abborre på boilies. Första karpen var denna Halfliner, som sög i sig en Solar Red Herring och gav en god fight på Solacespöna, som Slynan älskar så mycket.
Nästa karp kom snabbt efter den första och den tog Solars Red Kärring och det visade sig vara en vacker Fully Scaled Mirror runt 6 - 6,5 kilo.

Slynan fick sitt jävla kaffe med dopp, men han hann ut genom porthålet, innan frugan hann att ge honom notan på 60 spänn, men jag tar honom en mörk kväll...........
Om det var en mörk kväll eller inte vet jag inte, men Fredrik Angsmo lyckades landa denna feting till karp, som med sina former på 82 x 82 cm tyngde ner vågen till hela 15,840 kg och ett nytt PB var ett faktum.

Jag hinner tyvärr inte så mycket mer bloggande i dag, men jag återkommer snart igen med mer matnyttigt. So stay tuned here!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.