fredag 22 mars 2013

Ghillie Suit på Biltema!

Jag fick hem katalogen från Biltema härom dagen och visst bläddrar man lite i den, för att hitta något som eventuellt kan användas i fisket och på sidan 534, högst uppe till höger finns detta plagg, som skulle kunna vara något för mig och Slattengren för vårt stalkingfiske.
Priset på 399 kronor är bra och storleken går upp till XXL, vilket innebär att vi utan problem kan stanna till på McDonalds och inhalera 8 stycken 10 spänns burgare var, innan fisket!

Vad som jag hänger upp mig på, är alla dessa trådar som är fastsydda i dessa plagg, kommer de att fastna i rullen, under våra fighter med fisken, eller kommer vi att fastna i varann, bland grenar och annat bråte, som man får forsera under fiskets gång och det hela slutar med att en av oss får dra kniv för att komma hem.

Jag ska kolla läget med Pär och dessa camouflageplagg, handlar vi, så hör vi av oss, oavsett vad som händer och nej Bengt, din lilla slyna!

Tänk inte ens tanken! Men du kan få låna byxorna och en 8 hektos Falukorv under Fish - innet, samt en bergsprängare med Ian Drurys Hit me with your Rhythm Stick, inträdet går oavkortat till en regnbåge. F-n man börjar bli lite piggare nu .....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.