torsdag 16 maj 2013

Lite tips till Slynan!

Slynan från Trekanten skulle komma förbi idag, men först skulle han till Kosta Outlet och Jaktia butiken och lilla jag hann inte varna Simon i butiken.Sorry Mate!

Därefter åkte han till Rismåla och Linnéasjön med sin 10 fotare och skrämde allt, från sans och samling, duktig jävel, den där herre.
Jag hann bara runt hörnet på gatan och där stod den röda faran, en sketen och sleten Volvo, som en gång under stenåldern, hade röd färg, den färgen är nu bara ett minne blott.

Denna avgjutning i gips på hela 16,3 kilo lyckades han att landa i en sjö, som kallas Haga, fråga mig inte hur det gick till, men Frankie Hunoldie tror sig veta?!
Jag hann dock varna Gunzan för vem som skulle komma innan vi lade oss igår kväll och under natten tog han livet av en kattleksak i vardagsrummet och resultatet blev en sladdrig katt och 338 bitar med ludd, som var utspridd i hela förbannade huset. Luv ay!

Han var laddat och stod redan i fönstret nere i hallen, innan vi kom in och jag släppte ut honom. Anfallet på Slynan satt perfekt och snart var Slynan blöt av saliv, efter 2000 pussar här och där på hans taniga kropp.
Lite kaffe och kakor kom fram på köksbordet och det visade sig att någon redan hade varit i paketet, den tar jag hann om senare, innan hockeymatchen!

Man ska inte leka med elden, fast man har 46 i skor, är 182 cm lång, väger 82 kilo och är en fjortis, den saken är 200 % säker, bring him on!

Vad hade Slynan investerat i under sitt besök i Jaktiabutiken? Jo, först var det Darts fina mjuka splitshots, som är perfekta för pop - ups och dessa skadar inte riggmaterialet, men dutta dem lite med en tuschpenna, dem är lite väl blanka som nya!
En JRC Fine Pellet drill blev det också och här får Slynan se upp, så den inte försvinner ner i den vackra frugans handväska, allt går att ha till nagelmanikyr, Botox und so weiter, som tysken sa!
Slynan köpte än en gång 200 hairstops från E - S - P och än en gång, måste man tala om för honom att man inte använder dessa som tandtråd! När f-n ska han fatta detta eller har det sjunkit in denna gång mon tro?
Han köpte sig även en fin blåa vintermössa eller ska detta föreställa en mäskbalja? Waterline Match, jo jag tackar, den påminner mig om en sådär grej, var man huger sig ner och med tre vevtag med högerhanden och vatten, så är hela klockspelet rent och fit för fight igen!
Sen skröt han lite om dessa, som han kallade pop - ups och de skulle vara fina på toppen av ett bottenbete, doften var lite Pineappel/Banana och fin färg, som syns bra.

Det är mycket möjligt, jag hade torkat dem och använd dem som manchett knappar på kavajen, inför nästa undanflykt ut på staden med polarna.

Fördelen med dessa är att dem flyter och det är bra, om Slynan skulle bli alldeles för förfriskat en lördagskväll och kanske ramlar i hamnbassängen. Vågar vi tro på Sverige i kväll? 20.00 tar vi Kanada och mitt taskiga tips är 2 - 1 till Moder Svea!

Slynan sniffade lite på Brännis Bait - dips och var imponerad av dem naturliga dofterna, sen fick han känna på Wychwoods Extricator på 6 fot - Det var det kräm i sa han på väg mot röda faran. - Ja, men lämna spöet här svarade jag och han drog sen i väg mot byhålan Trekånten. Ha en trevlig helg Bengt och hälsa Frankie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.