måndag 28 oktober 2013

Gardner Tackle.The Original Barrow Bag.

Jag hade länge tittat efter en bag som skulle passa på min Wychwood Barrow och under metebolagets rea, hittade jag denna och det fanns bara denna hemma! Bring it on John!

Jag gillar inte att ha en massa väskor på en Barrow och har haft en stor Carryall, men där fick allt inte plats och det blir lite mindre väskor här och där, som gärna vill ramla av på dem mest intressanta ställen, under färden till eller från vattnet.

Den tid är nu över och jag gillar att jobba direkt från min Barrow och denna stora bag, kommer att infria alla mina drömmar om hur en bag ska vara gjord, vara lätt tillgänglig och man ska kunna komma åt sina saker snabbt och allt detta har jag nu!
Textskylten på engelska med måtten 70 x 60 x 28 cm, fem utanpåliggande fickor i 3 olika storlekar, vattentät botten och gjord i vattentät 600 Denier nylon.

Men i stället för att tramsa här, så går vi genom denna gedigna bag bild för bild och sen får du själv skapa dig en bild av denna Barrow Bag, som hos Metebolaget endast koster 699 kronor, det är långt under priset för en stor Carryall av bra kvalité!
Så här ser den ut och den håller sig stående utan några saker nerpackade, något jag kommer till senare.
Det finns en justerbar axelrem på bagen, som har samma fina vaddering, som alla andra av Gardners produkter och denna rem kan tas bort om man så önskar.
Två kraftiga bärremmar med Neopren handles, ett handtag på varje sida gör det enkelt att lyfta bagen, oavsett om den är tom eller fyllt till bredden med grejer.
På bagen finns två sidepockets som är lika stora och dessa har tre dräneringshåll och alla fickor är riktigt bra vadderade och ger bra skydd mot dina grejer.
Det finns två frontpockets som är lika stora, men det högre av dessa är isolerad på detta viset och här kan du hålla dina frysta boilies eller hookbaits färska under sommaren eller hålla något varmt, dessa isolerande fickor är till för både varma och kyliga saker.
Det finns ett stort fack på vid axelremmen och det är så pass stort, att du kan ha dina Buzzer bars med larmen på och jag kollade och det visade sig att hela mitt kit med 3 larm och Matrix podden får plats här med hangers och allt och det är en bra placering på bagen, då man eventuellt använder axelremmen.
Alla dragkedjor är rullade, vilket innebär att dem är vattentäta till en viss mån, precis som på alla Gardners produkter och det är kraftiga dragkedjor, alltså inget smäck, som går sönder efter ett par månaders bruk.
Du har tillgång till det stora facket genom två öppningar i det stora "Locket" och det är väldigt bra, vet man bara vart man har sina saker, så behöver man inte rota runt, utan man kommer direkt till sina saker och det sker genom att ...
... det stora facket har en divider, som delar upp det stora facket i två lika stora delar och allt hålls på plats med Velcrostraps eller kardborre.
Vill du ha plats för hunden eller kattskrället som följde med, så lägger du bara ner dividern och vips så har du en fin sovplats för jycken eller katten eller så kan ingen säga, att jag glömde min avkrokningsmatta hemma längre! Det får rum en skaplig karp i detta stora innerfack, så där löste vi ett ganska stort problem också!
Denna Barrow Bag klappar inte ihop och på flera ställen i det stora innerfacket, sitter det korta glasfiberstavar i sina små karborreförsedda fickor och det ger bagen sin stående ställning och som du ser, så kan dessa tas bort, om man vill packa ner bagen.
Hela bottnen är klädd i ett tufft vattentät PVC - gummi och igen finns detta på alla Gardners bags, väskor, Carryalls mm och det är slitstarkt och riktigt bra.

Ni ser även här, vilka fickor som har dräneringshål och dessa fickor är nog menade för blöta saker, som en sack eller annat blöt under hemfärden.
Lagom storlek för mitt fiske, jag fiskar oftast själv och behöver ha det mesta med mig och det får rum i denna Barrow Bag från Gardner Tackle.

Den passar perfekt på min Barrow och ni ser jo hur enkelt det är att komma åt sina saker, alla fickor är lättåtkomliga och vill du, som är rörlig i ditt fiske eller har långt till fiskeplatsen, ha bra organisation bland dina grejer, så har jag svårt att se hur du ska hitta en bättre bag för din Barrow och det för 699 kronor med den kvalité, som Gardners produkter håller och utstrålar.

Denna Barrow Bag kommer med ett heltäckande regnskydd, ett cover som träs över vid regn, men tyvärr fanns inte detta med i Bagen, när den kom, men det löser sig nog. Vill du se mera av denna bag, så kolla videon på Gardner Tackles hemsida.
Bagen är 28 cm på höjden och den får rum under din Bedchair och det kan vara bra att veta, att dina grejer ligger i säkerhet under natten.

Jag tror att Gardner Tackle har tänkt lite safety här, det sker tyvärr hur mycket stölder i England bland karpgrejer och Over there, kan man inte ha Bagen liggandes på sin Barrow, utan man måste ta in den i Bivvyn och även hela kärran!

Tack och lov för att vi inte har det så i Sverige, men vem vet, det kanske kommer, jag hoppas inte det! Mina fiskeprylar är lika heliga, som min fru och barnen och att vakna och se en person gå iväg med min Barrow ... Du gode Gud! Det scenariot vill jag inte ens tänka på ...

Jag var snabb och tog hem denna, den sista metebolaget hade hemma för stunden, men är du intresserad, så är det bara att ringa och beställa dig en Barrow Bag. Det är en fin julklapp till pappa eller gör som jag, skäm bort dig lite, det är du värt och bagen är billig, osar kvalité och du får med dig allt du behöver till fiskeplatsen och det på ett organiserad sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.