tisdag 31 december 2013

Jag önskar er alla ett gott nytt år!

Snart är 2013 slut, det är bara några timmar kvar till nyårsklockorna ringer in det nya året och vi står inför en ny säsong med en massa nya möjligheter, planer och idéer.

Jag hoppas din gamla säsong var bra och jag hoppas den nya blir lite bättre, kanske rent av din bästa! Satte du upp några mål i ditt fiske? Infriade du dina mål? Om inte så kanske du gör det under 2014 - Jag hoppas du lyckas med det!
Jag hade lite mål i mitt eget fiske och till stor del infriade jag mina mål, men en del hamnade i glömska och jag ska ta upp det igen under nästa säsong.

Det känns lite konstigt just nu, vi karpfiskare brukar ha en period med is som hindrar oss och vi brukar ha en lång väntan framför oss med en grym längtan efter öppna vatten.

Så är det inte just nu, inte här nere i södern var mildvädret fortsätter och jag kan ha min premiär i morgon bitti om jag vill och det känns lite konstigt, men samtidigt skönt att veta, att jag kan fiska och det får gärna hålla sig öppet och med dessa temperaturer, det gynnar både mig och karparna.

Tack till alla besökare, för alla frågor ni har ställd via mejl, fortsätt att titta in och ställd era frågor. Ingen fråga är är för dum och jag besvarar alla så fort jag kan och med dessa ord vill jag önska er alla en trevlig afton och ett riktigt gott skitfiskeår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.