onsdag 1 januari 2014

Max "Mr. Ace" Cottis slog till i Abbey Lakes!

Det var väl bara en tidsfråga innan Max Cottis skulle träffa rätt i Heron Lake och träffa mega karpen Shoulders och nu har det hänt och vikten på Shoulders är nu uppe i 42,8 kilo och karpen växer fortfarande runt 2 kilo per år!
Vilken fisk det är och vilket omfång att hålla i, makalöst och det är inte långt kvar till den magiska gränsen 100 lb och med denna årliga viktökning, så kommer troligen Shoulders att bli världen största karp inom några år.
Det är grymt, det är inte klokt att se och man kan bara gratulera Max till ännu en stor karp som läggs till hans digra lista. Han var den första engelskman som fångade en 40 lb karp och även den första från UK, som landade en 60 lb karp, så han kan sina saker.

Det var France och Heron lake, hur är det i lilla Nybro? Jo, krutröken har lagt sig och jag är på väg ut genom dörren för att fiska karp på årets första dag.

Ska kolla om Udden är kvar efter gårdagens terrorövningar, är den det, så chanser jag på att karparna tog fyrverkeriet som ett åskoväder. Annars hitta jag nog på något, sitta hemma det gör jag inte när det finns öppet vatten och man är ledig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.