måndag 20 januari 2014

Dynamite Baits Red Amo Monster Tiger nut Boilies!

Det finns lite fiske efter Gräskarp i mina planer för detta året och vad jag ska använda i betesväg, det ligger klart som vatten för mig.

Men så dyker det upp gamla klassikare som Monster Tiger nut boilies, var man kanske, on demand, har tillsatt Robin Red och den tillsatsen har aldrig skadat något bete, snarare tvärtom!

Vi behöver bara titta på Dynamites The Source, Mistrals I 40 Red, var den sista gav mig flera karpar under årsskiftet, karparna och gräskarparna gillar Robin red och detta har jag vetat om sedan Trumman och Mikael Bolognesi rullade fishmealboilies med Robin Red och det mesta köade för att nappa och Trumman tog ett svenskt rekord på gräskarp om jag minns rätt.
Nu är alltså den gamla Monster Tiger Nut boilien förbättrad och självklart måste jag prova dessa och framför allt nu, var de finns hos metebolaget i 5 kilos påsar för 399 kronor och samma pris betalar du för den gamla versionen och The Source m fl. - Alltså samma pris och kvantitet som Mistrals boilies och det är till väldigt bra konkurrenskraftiga priser.
Tiger Nut Liquid attractant, för dipp, dina tiger nuts, bags, soak, gluggs, sticks eller mäsk och partikelbeten, priset är 89 kronor per flaska och detta framhäver det mesta som kommer i kontakt med denna söta, lite slemmiga soppa, som osar effektivitet.
Dynamites boilies kommer numera i påsar med zipp - lock, det gillar jag, inga flera öppna påsar och där med torkade boilies, utan den fina freshness behålls under hela tiden din påse är stängd.

Mistral baits har en liknande låsning på sina påsar och det är bra och dina beten håller sig färska under betydlig längre tid och vi borde kräva detta av flera betestillverkare.
Monster Tiger Nut Red Amo har en svag rosa färg, som är en så kallad "Washed Out" color och det gillar jag bland mina sommarbeten i första hand och jag har oftast bättre resultat på dessa beten.

Boilies som Mistrals I 40, 4 Season Shelf life boilies, lite svagare färgade boilies, som Coconut Krill och FM eller Dynamite, som har flera fishmealboilies i en fin grå färg eller rent av i svart färg. Det är beten som jag, personligen lurar karpen, inte bara genom sina dofter, utan även färgen.
Den gamla klassikaren Monster Tiger Nut boilie finns i 10, 15 och 20 mm, men varför finns inte Red Amo - versionen i 10 mm, det hade varit en höjdare eller finns de? Sutare och stor braxen älskar också Robin Red!

Vill du veta mera kring vad dessa boilies innehåller mm, så kolla på www.dynamitebaits.com och Sveriges bästa priser har du hos www.metebolaget.se var du även hittar dipps, partikelbeten och de nya Carptech boilies till suveräna priser.
Angående Tiger nuts, så kommer du ihåg flaskan igår från ICA, du vet sweet chili sauce! Jag använde jo bara halva flaskan till kokosmjölken och den andra halvan åkte raka vägen ner i mina nykokta Tigers och där får det hela gosa till sig till vårens fiske.
En fin påse med Tigers som har sin egen sötma, sprödhet och dragningskraft och sen lite extra söt chili, det kan knappast bli bättre och jag återkommer med resultaten lite längre fram i livet. Jag har dessa som krokbeten, så de sticker ut lite bland de vanliga Tigers.

De har inte samma hetta som mina vanliga chilitigers, men det ska nog fungera och de kommer på prov direkt isen går upp någonstans. I morgon hoppar jag nog över bloggen, då jag ska på ännu en ögonbottenfotografering och därmed inte ser ett skit många timmar efter denna plåga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.