torsdag 9 januari 2014

Enterprise Tackels Corn Skins, så använder du dem!

Jag tog ledigt halva dagen och besökte dammen och det resulterade i min femte karp för året och det blev en regnig upplevelse, men en fin fjällkarp, som nog hade en del år på nacken, fick syna håvens insida. Men mer om detta i morgon.

Sen kan jag konstatera att det är enklare, att komma fram direkt per telefon till Barak Obama eller Bingolotto, än att ringa till Landstinget i Kalmar län för att boka om en tid! Herre min Gud! 11 samtal tog det, innan någon orkade lyfta på luren - Det är service det!

Nog om detta! Nu ska vi titta på hur du kan använda Enterprise Tackles Corn skins, du vet dem där fina fakecorns, som är ihåliga. 

Många köper inte dessa av någon oförklarlig grund, utan man köper dem vanliga hela fakecorns och det är lite synd, för dessa skins är väldigt effektiva på flera sätt! Häng med, här och nu, så får du se!
Corn skins ser ut som vanliga fakecorns, men de har ett hålrum och är väldigt mjuka i konsistensen, vilket är bra, om man använder dem som de är.

Det finns två bra sätt att använda dem på och det effektiviserar ditt fiske en hel del och det första är, att du  ...
... fyller upp dina corn skins med paste, i detta fall, är det Mistrals röda Kriller paste, som har varit så förödande för karparna i mina vatten.
En liten gnutta paste trycks in i skinnet och sedan rätter du till det, så det blir snyggt och prydligt och det sitter fast ganska länge.

Doften hänger kvar länge i plasten/gummit, efter att pastan har löst sig eller du har fått en fisk och det är bra och det ändras med andra dofter, allt eftersom du byter paste.
Två vanliga fakecorns och ett corn skin som är full av väldoftande paste, får oftast inte ligga orörd särskild länge om det finns karp på platsen och på detta sätt, håller pasten sig kvar betydligt längre, än om det hade varit helt öppet, fakecornen håller pasten på plats.
Ett skinn full av paste på toppen av din boilie, det fungera också väldigt bra, då du har betydligt mera doft på ditt krokbete och det missar karparna inte och det ska undersökas och resten kan du!
Ett annat sätt att använda dessa skins, är att du monterar det på ditt hair, genom att föra din hair needle genom skinnet, som visat och på det sättet, skapas det en liten luftficka, som gör att ...
... du antingen fiskar med en Snowman presentation eller ett balanserad krokbete och det har resulterat i ganska många karpar, sedan jag startade med detta lilla trick.
Här går en vacker sommar karp tillbaka till sin lilla dunkla värld, efter att varit lite för nyfiken på det där lilla extra, som doftade så gott och ...
...  dessa skins fungera även under den kalla årstiden, så lite av Mistrals pop - up mix, som kletades fast och det blev för mycket för denna vackra fjällkarp, som lyste upp denna sena novemberdag. Try it, they like it!

Du glömmer väl inte att skaffa dig en prenumeration på metemagasinet? Inte ska du som metare väl stå utan en renodlad tidning för metare?

Tänkte väl det! 6 fina superspäckade nummer med bara mete för hela slanten och det för endast 390 kronor, gå in på www.metemagasinet.se och skaffa dig din nya bibel och gör det idag!

Nu ska det torkas en del saker och tvättas för dy och annat, i morgon fredag, titta vi på vad som hände idag och på lördag, är jag tillbaka i Linnéahavet och jagar karp nummer 6 och det får gärna vara, ni vet nog vem, Jaffa heter hon och maten finns där för henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.