lördag 25 januari 2014

Tankar från jobbet!

Morgonvecka, sen en lång fredag och sen ett fint 12 timmars pass idag, jodå, jag känner att jag lever. Det är segt, men fiskekort, beten, resor, mässor, vattenarrenden mm, kostar och man kan bara flina när allt är betalt.

Men nu är det över för denna gång och jag kan vila ut lite i kväll och i morgon, tyvärr går det åt hard earned money för att kunna fiska och bästa tiden att få ihop lite extra i kassan är under vintern, var det ändå inte händer så mycket.
Vad man drömmar om just nu, öppet vatten!
Jag har länge tänkt mig att blogga om: Attityd i fisket, motivering, inspiration, vad krävs för att bli en duktigt karpfiskare och lite kring självdisiplin mm.

I dessa ord kan man göra ordlistan väldigt lång om man vill, som att tillägga ord som: rannsakan, självförtroendet, psyket, uppoffringen, värdet och tillfredsställelsen för bara att nämna några stödord i detta.

Jag tänkte börja en liten serie över en veckans tid och jag tror att det kommer en och annan aha - upplevelse och även några saker, som öppnar dina ögon lite extra. Karpfiske är inte alltid guld och gröna skogar, våta slings och fina bilder!

Så det ska jag börja med, kanske redan under morgondagen, men vi får inte missa att mitt fädraland och vår granne i söder, Danmark möter Frankrige i handbollfinalen och det sker klockan 17.30 svenskt tid.

Jag om någon missar det inte och jag missar definitivt inte, när Mikkel Hansen ska börja röra på sig och göra mål, vilket han knappt gjorde mot Kroatien och ändå räckte det till seger och en semi - finalplats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.