onsdag 19 februari 2014

Det är lite mycket nu!

Inte nog med att jag har en smärtande vänsterfot med hälsporre och en mosad påse med ledbandsvätska som har tömts på sitt innehåll i morse, sen är det spännande ishockey på Samsungen också och Hej då Slovenia och good bye Russia and See ya then i the semi final  Finlandia. Jo, nog är det spännande!

Sen har jag väntad på prylar från 2 ställen i England och lite från Metebolaget och allt kom idag och ni känner nog till den berömda ketchupeffekten eller hur? Första händer det inget och sen kommer allt på en och samma gång.
Det kom från Tacklebox och Johnson Ross Tackle och från ett av Sveriges snabbaste ställen, metebolaget, som har en suverän service, som man får leta efter.

Stort tack till alla, ni fick fram grejerna mitt i rullningen av mina krokbeten, men det gör inget, det håller bara den gamla mannen sysselsatt.
Igår i min väntan, började jag coata en del bly med torkat löv, som krossas och därefter limmas på blyna, i detta fall ligger där 4 stycken Square Pear leads, ser du dem?
Jag har inte gjord detta förut, men jag måste säga att det blir riktigt bra och med dessa färger på bilden ovan, så klara man de flesta bottnar i vårt land.

Jag har även mossa på torkning och min tanke är att coata bly för lite mera Weedy lakes, men mossan är inte riktigt torr och jag ska prova med krossat mossa och som dem är. Kanske man kan få lite så kallad Weed - effect över dem, jag återkommer med mer om detta senare.

Jag kommer även med en hel del recensioner framöver, jag har massor av saker, bland annat så har jag uppdaterat allt inför säsongen och framför allt en hel del kring Zig- rigg och controller fisket, som jag ska satsa lite hårdare på, så titta gärna in dem närmsta dagarna. Nu är det damernas konståkning, de é fint de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.