torsdag 20 februari 2014

Nash Refresh Bucket.

Jag har länge haft ett gott öga på denna ihop fällbara vattenhink från Nash och samtidigt, så hade jag tröttnat på min gamla "hink" som var en av Dynamite baits partikelburkar på 2,5 liter, som tog så mycket plats.

Nu slog jag till och spenderade 17 £ hos Johnson Ross och jag har nu en bra lösning på spodmixen, när jag kommer till vattnet och betydligt mera vatten, att hälla över en eventuell fångst av en karp.

Den är inte billig, men det är en super bra kvalité som vanligt, när det gäller grejer från Nash och vi tar oss en närmre titt på denna hink, som är 26 cm i diameter, 18 cm hög och endast 7 cm hög ihopfälld.
Kevin Nash Refresh Bucket i sin helhet.
Den har två bärremmar och ett bra vadderad bärhandtag, riktig skön att bära och den tar ca 7 liter vatten och det räcker till, för att hålla en fisk blöt i varmt eller kallt väder.
Här är den ihopfälld och som synes, så tar den ingen större plats i en avkrokningsmatta.
Låsningen av denna Refresh Bucket sker genom att man pressar ihop den och sedan låser man fast den med två stycken lås, som för mig ser ut som de gamla knapparna, man hade på 60 - talets kläder - kul idé, lite nostalgi och effektivt.
Slitstark botten och den är vattentät från in - och utsidan och samtidigt är den lätt att rengöra och torkar ganska snabbt.
Här får rum ganska mycket i form av grejer, mäsk, beten eller vatten och min tanke är att bära ner en spodmix i den, mäska ut detta och sen fylla denna bucket med vatten, för den fösta karpen som gör bort sig över min mäsk.
Nash Refresh Bucket är gjord så att så snart du lossna knapparna ur sin fästen, så poppar den upp och ställer sig. Den är stadig och kollapsar inte fast den är full av vatten, det sitter en spiral inuti, som ser till att allt detta sker.

Skulle du vilja fästa den till marken, så kan du sticka ner en bivvypeg på varje sida i dem små remmarna, var knapparna låser fast denna bucket och den står stadigt och flyger inte iväg under nästa storm.
Jag gillar den, priset är lite högt för vad det är, men det är grönt, carpy, det är Nash och det är kvalitet och vi måste vårda våra fiskar och då är 17 £ inga pengar och den tar ingen större plats och du kan ha ditt carp care kit i den. Jag slipper nu den fula burken, som tog så mycket plats!
The Polaris Brothers!
- You smell like shit Bill! - I know mate! I was dipped in a stinky fishflavour for over a month! I think it was Monster Squid! - Oh sorry mate! What is a Squid Bill?

- It´s an freaky thing living in the sea and it has up to eight arms and  carp love them! I´ve heard that they can sink a boat and they have killed seamen ... I need a bath!

- Oh by the way, You smell wonderfull Bull, did they dipp you too? - Yeah, they throw me in a bath of Nash Amber Strawberry and I will be eaten by a freaking carp very soon!

- Well I feel sorry for you Bull! Anyhow it´s better this way, than be a powder in a tub! - Yes! What was than guys name that rolled us ....

Jodå, man har gjord alla sina krokbeten klara nu och jag kommer på ett senare tidspunkt att visa er lite kring detta, typ dipp, gluggs mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.