torsdag 13 februari 2014

Storm Rod Holders från The Solution Tackle.

Jag hittade dessa Rod holders på Zwollemässan eller ska vi kalla dem för Rod savers? Hur eller hur, så håller dessa rostfria pinnar dina spö på plats under stormigt väder och när megakarpen drar iväg med ditt bete från en tight spole eller baitrunner och det är syftet.
Dessa är gjorda för att passa på de flesta larm, men är specifikt gjorda för Delkim larm, enligt sajten och de passar som en hand i handske med mina Delkims.

Jag betalade 240 euro för fyra stycken och det var ett ganska behagligt pris med tanke på att de är gjorda i rostfritt stål.
Justerbara som sig bör och inte så värst tunga, men väldigt styva och starka och mina spö kommer att ligga kvar på podden, den saken är klar!
Lagom anpassade för Delkims som sagt och inget sticker ut under transport, det gillar jag!
Man får rum med ett Delkim cover och under transport är larmet skyddat för eventuella tryckskador eller annan skada, åtminstone på ena sidan.
Pinnarna räcker till utan några problem och här på bilden är de på sitt högsta läge.
Man kan skruva bort pinnarna om man vill eller behöver och man kan ha en pinne kvar vid larmet eller använda båda två.

Fiskar man i sidled längs en kant, så räcker det med en pinne, på rätt sida av larmet, fast jag har två pinnar på alla fyra larm, så slipper man fundera mera över detta, de sitter numera där permanent.
Så stora är de mot ett Delkim larm ihoptryckta och det ger lite extra skydd, om du inte har covers till dina larm, vilket du bör ha eller skaffa dig, elektronik är känsliga saker som bör skyddas på bästa sätt.

Solar Tackle har liknande Rod savers, men dessa är betydligt dyrare, men har samma funktion, som dessa. Jag kommer under fredagen att ge er hela min berättelse om resan till Zwollemässan, the higs and lows, kändisar och en massa bilder - Stay tuned!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.