måndag 31 mars 2014

Jag blickar framåt i tiden ...

Det var lugnt på jobbet under dagen, en del till - och ombyggnationer skulle göras och sen ett inbokat stopp i produktionen för lite vanligt underhåll, så det fanns gott om tid att filosofera och planera och det ser väldigt bra ut för framtiden i mitt fiske.

Tiden med att leka är över, jag har lämnat ett par vatten och ska ta mig an tre nya och dessa kommer att ta mycket tid och just ordet tid kröp fram på jobbet och sen ytterligare lite planering och nu har jag löst problemet med tiden och kan vara ledig om det passar mig, utan att det drabbar en redan fattig.
Framtiden ser ganska ljus ut, planerna faller på plats!
Jag ska lägga undan vattnen med mindre karp, visst de är roliga de med, men nu är det dags att börja visa vart skåpet ska stå och visa framfötterna, det räcker nu med mindre fiskar och framöver ska jag endast fiska på hemmaplan, när det inte finns någon chans för att komma iväg och det sker inte så ofta att frugan backar.

Jag har tre nya vatten, dammarna mm och Linneasjön på nära håll, så det ser väldigt bra ur för framtiden och jag har en del planer som redan har fallit på plats och det innebär också i sin tur att det med tiden blir lite glesare med inlägg här, men samtidigt blir det kanske lite mera sevärt med tiden?

Vi får se, planerna finns, vattnen finns och det som jag jagar finns, så det ända som jag ser som ett problem just nu är tiden, en sak som går och går hela tiden och ibland hinner man inte ifatt detta fenomen som kallas tiden, men jag ska göra betydligt mera av tiden som är utsatt för mig de kommande åren.

Tiden med mindre karpar är definitivt över, dock inte för gott, man ska aldrig säga aldrig, det kommer mindre fiskar på vägen mot de stora, så man ska inte gapa för högt. Men att lägga tid på mindre fiskar, det ska jag inte göra mer, min tid är för kort för att använda på detta och varför skulle jag, nu var vattnen finns och det jag och flera en gång i tiden skapade, har växt till sig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.