fredag 28 mars 2014

Utrensning av äldre boilies.

Jag hittade en del gamla boilies i källaren och i frysen, well, hittade och hittade, jag vet exakt vad jag har, det stod uppskrivet och en del av dessa fick flytta på sig, så att nya får ta deras platser och de hamnade i två dammar nu på morgonen.
Dumbells.
Här kommer de till nytta bland karparna och en bättre start efter den milda vintern, kan de knappast få och det gynnar även mig på sikt.
Hela och sloppy mix.
Lite frysskadade boilies maldes och blandades med dem hela och det sprider verkligen budskapet, om att det finns mat och gratis mat brukar dra till sig fisken.
Scopex och Strawberry birdfood.
En del Shelf life boilies fanns i källaren och jag tror det är Dynamites, lite billigare boilies som är instant och det fungerar bra som mäsk och en nystart på deras födointag.
Halibut Oil och gula Ylang - Ylang Oil boilies.
Hemmarullade 18 mm beten, den ena är ett sommarbete och den andra är mera för kalla vatten, men jag tror att inom några dagar, så har dessa försvunnit ner och gett karpen den start de så väl behöver.

Jag lade även ut några kilo pellets och spoddade seden ut salt, så de får de mineraler de behöver och jag kanske har tid för ett par dagars fiske där nästa helg, om inte tiden finns så fyller jag på med en tunna med blandade partiklar.

Har du lite gammalt liggande, så släng ut det till fisken, var det gör nytta! Nu ska grejerna ordnas till morgondagens fiske och sen ska jag bara slappa efter en tuff vecka på jobbet, man måste återhämta sig och jag har dagen och morgondagen, sen börjar övertiden på söndag och en ny morgonvecka ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.