fredag 2 maj 2014

Bra och billig bivvylampa från Biltema.

Står du inför ett inköp av en bra och billig taklampa för ditt Shelter eller din Bivvy, så ta en titt här, innan du rusar iväg och beställer en med ett engelskt namn, som redan här kostar lika mycket. 

Du vet väl att minst 50 % av priset på märkesvaror är namnet, de resterande 50 % är själv produktens värde, så fundera lite över detta erbjudande som Biltema har.
Lampan är 13 cm i diameter och 2,5 cm hög, den har tre LED - lampor i mitten och 20 LED - lampor runt hela kanten.
Vid första trycket på knappen tänds alla 20 lamporna längs kantenoch vid andra trycket på knappen tänds endast de tre lamporna i mitten och vid tredje trycket tänds alla lamporna och ett tryck till och allt släcks ner.
Ljuset från lampan är bra, inte bländande, utan ett behagligt sken som gör att du kan läsa, knyta riggar mm, utan att skrämma fisk eller störa andra fiskare, här ha du en bild på hur det ser ut i mörkret.
Lampan har tre olika upphängningsalternativ, en för spik/skruv, en för magnetupphängning och en med liten bygel, så det finns bra valmöjligheter och något borde passar dig.
Lampan drivs av 4 stycken AA - batterier ( LR6) och den klarar många timmars användning innan du behöver byta batterierna, jag har haft igång min under 12 timmar och den hade fortfarande bra sken för att läsa.

Lampan hittar du hos Biltema för endast 69 kronor och det är den definitivt värd med tanke på lyset, storleken och den kraftiga magneten, som inte släpper i första taget. Helt enkelt en bra vän i bivvyn under nätterna och fram för allt under den kommande hösten.
Passa på när du är på Biltema och ta en titt på denna braid. 105 kronor för 200 meter och den är verkligen bra, så pass bra att den fick bättre kritik än många andra linor under ett test för några år sedan. Den finns i 0,20 mm - 0,30 mm och 0,50 mm, så den täcker det mesta i det svenska fisket.

Den slår dock inte Strike Wire Pred8or som jag nyss recenserade på gäddbloggen, klicka in dig där och läs mera om denna extrema braid och sen titta du hos CWC, du har länken ditt längst uppe till höger under Strike Wire bannern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.