söndag 30 november 2014

No fishing this weekend!

Sorry guys! Det blev inget fiske denna helg, en massa andra saker kom emellan. Jobb, trötthet, grabben i släptåg som praoelev på jobbet och en sen lördagskväll med Mr Magic Maggi! Men jag har koll på läget och mäskar regelbundet inför nästa helg.... till min stora förvåning hade Maggi mäskat i min närhet och vi kommer att fiska ihop den kommande helgen, barra att flytta sig lite och njuta av sällskapet man får.
Gott om syrerikt vatten!
Vatten är det gott om i sjön, men det har börjat att sjunka lite, men vem vet lite mera regn, så har vi samma nivå igen inom några dagar. Kan ni tänka er att Maggi ska ta upp sitt gitarrspelande och han vill ha mig som lärare, det blir något att bita i, men till sommaren kanske vi sitter och drar Duelling banjos någonstans ... What a sight!
Ducks on top and certainly carp under!
Jag såg faktisk lite bubblor under eftermiddagen över platsen där jag mäskar och det verkar lovande med tanke på att de får lite mera beten under veckan och jo mera de rör sig och stoppar i sig, jo mera energi förbränner de och garden sänks, alltså bara fördelar.
Hä - hä...
Nu var min planering för mitt tredje spö gick lite åt skogen, så har jag lite tanker på att lägga ett snikspö (Hallandsk uttryck av Big Birger) och en lämplig plats kan vara denna vasskant med 1,5 meters djup rakt ner.... vi får se!
299:- hoss Jula eller?
Maggi hade inhandlat sig en ny weighbar och jag är imponerad till tusen och den sätter vi upp under fredagsdygnet. Jag tror mig veta att den kommer att behövas om inte annat kan vi slafa i den i skift och den andra vaktar påkarna så länge.

That´s it för denna gång, jag håller fisken i fart och ser fram emot helgen med Maggi, vi kanske blankar, vem gör inte det, men en fin karp på mattan skulle sitta fint för oss båda, då det var ett bra tag sen sist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.