torsdag 19 mars 2015

Möt vårens fiske med nya spön!

Som jag skrev på predatorbloggen, så måste jag ge er en ursäkt för min bloggtorka, som har sträckt ut sig alldeles för länge och det är stopp nu, jag kommer i fortsättningen att blogga, om än inte i samma omfång som innan.

Jag skulle ha varit med på Elmia och metetorget hos Metebolaget, men en grym influensa satte stopp för detta, men hälsan går före och det går flera tåg i framtiden och jag hoppas på er förståelse för detta.Jag tänkte göra mig av med en del gamla grejer, som bara står och blir dammiga. Alla grejer är i superskick, flera som har köpt av mig har blivit förvånade och det samma gäller följande spö.

4 stycken Shimano Stradic Specimen 12 fot och med 2,5 lb testkurva, sic - rings från 40 - 12 mm, slimline rods för Sutare, karp och kanske megabraxen i Rögledammar? Dessa 4 härliga spön med en mellow action blir dina för endast 3000 kronor.
Jag skickar inga grejer med posten eller annat, utan du hör av dig via mejlen och vi stämmer träff och du hämtar, priserna ä ej prutbara!
3 stycken Berkeley Serie One Carp 12 fot 3.0 lb testkurva, superfina spö som en gång i tiden kostade 3500 kronor styck på Hunters House i Danmark. Sic - rings 40 - 12 mm halvaktion, perfekta spön för metodfeeders upp till 80 meter, superfinish och dessa är dina för 2500 kronor! Det blir inte bättre för den summan!
 Berkley Serie One 12 fot 3.0 lb brun matt tjockväggig klinga.
4 stycken Ultimate Platinum Carp 12 fot 3.0 lb testkurva. Sic - rings 40 - 12 mm slimline flätklinga och otroliga drillningsegenskaper gör dessa spö till riktiga bra allrounders för t ex stor sutare, braxar och lagom stora karpar mm.
Jag hade dessa spö för karp under vintern i många år, det finns inte en skråma på dem och dessa 4 spö blir dina för 2000 kronor.

Jag tänkte inom kort komma med ett inlägg kring Tiger nuts och hur du går tillväga, det har varit med förr, men dessa nutz är ett superbete under hela året och ingen karp lämnar dem i frid, så håll ögonen här under helgen eller under nästa vecka.

Det ska även bli ett inlägg om hur du använder dig av ett camouflagenät under vårens stalkingfiske, en tid var du inte har så mycket att gömma dig i eller bakom. Ha det gott och titta in hos Metebolagets monter på Elmia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.