måndag 29 augusti 2016

Luggage for sale!

Jag håller på att rensa upp bland fiskegrejerna, jag har massor och jag har inte plats eller användning för vissa saker längre och tänker sälja av så mycket som bara är möjligt.

Nu har stunden kommit till ryggsäckar, bags pouches mm och som sagt det finns mycket som ska bort och jag hoppas att ni är sugen på något, allt är i väldigt bra skick.
Först ut är denna Euro Rucksack från välkända JRC, den har integrerad table och 4 vadderade fickor, samt två clip-on pouches för riggar och riggmaterial och en pouch för bly mm. Den har en styv ram som gör den skön att bära och den säckar inte ihop eller välter.

Det stora facket inuti är delat i två utrymmen, som man väldigt enkelt kommer till utan att behöver öppna hela ryggsäcken. jag har flera bilder om någon är intresserad och jag vill ha 700 kronor prutat och klart och du hämtar den här hos mig.
Legendariska Fox kom ut med en superfin serie med namnet Evolution och det var lyxen av lyx, men även dyra saker. Denna Fox Evolution Euro Ruckbox Large kostade 2495 kronor och jag vill ha 1000 kronor för den.

Den är i superskick och du har 22 fickor med allt inräknat och du får med extra stora Mudfeets. Flera bilder finns för de av er som är intresserad av denna bivvykompajon som garanterad tar alla dina grejer och lite till.
Jag har även denna fina Fox Evolution Rucksack, som med sin kapacitet på 110 liter tar det mesta. Samma superkvalité som har gett Fox sitt fina rykte. Kan användas både som ryggsäck och som Barrowbag, flera bilder finns och jag vill ha 1000 kronor, nypriset var 2495:- och den är i nästan nyskick.
Här en billig sak till kanske någon ungdom, Chubs 50 liters ryggsäck, 3 utanpå liggande fickor och ett fack överst för larm mm. Väldig skön att bära och det finns en ficka för nycklar på midjebältet, jag vill ha 200 kronor för den och den är i fin skick. Perfekt för specimenfiskaren eller för dagfiske, var man inte behöver så mycket grejer.
Prologics Bait up bag, en bag som tar 3 kilo boilies och upp till 8 dippar, bärhandtag, axelrem och midjebälte finns på denna fina bag och den har två sidofack och ett fack på framsidan för dina verktyg och nu går det fort att få ut spöna med bete. Nyskick och jag vill ha 150 kronor för den, vilket är rimligt.

Jag prutar inte och jag skickar inte med posten eller annat, har dåliga erfarenheter av detta och ni får hämta här och vem vet du kanske hittar mera du har behov av. Jag kommer med mera framöver, mycket ska bort. Är det något du söker, så hör av dig via mejlen: lk.rasmussen@telia.com, så ska vi försöka att lösa det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.