tisdag 30 augusti 2016

Mera grejer till salu!

Jag hittar mycket som ska bort och jag lägger ut det så fort jag bara kan. Jag har en del spö stående som ska bort och det kommer så småningom ut här, så ni får se. Titta in på min predatorblogg, där ligger också en del saker som kanske faller er i smaken.
Trakker Specimen 5 - rod Quiver 300 kronor, ny!
Fin och ny Quiver som tar 5 tacklade spö med big pit reels och även shelter eller bivvy, bärhandtag och vadderad axelrem.
Daiwa Infinity boilie Air Dry Bag 150 kronor.
Bra boiliebag var du kan öppna bottnen och torka dina beten, det finns en liten dragkedja i botten så du enkelt kan ta ut de beten du behöver för tillfället. Bra upphängningsclips, kapaciteten är 5 - 6 kilo boilies.
Hela detta kit 600 kronor!

Det blir inte bättre eller billigare för Korums fina kvalité och tänk.
Fox Royale Stalker Bag. 250 kronor. ny!
En nästan ny Stalker bag från Fox, tre framfack och ett fack på baksidan som tar en Fox medium rigbox, innerfacket är delad i 2, så du kan ha med dig olika beten, utan at dessa blandas.

Fox Evolution Bait bag. 200 kronor.
Insulated insida och den har kapacitet för 3 kilo boilies och även plats för 6 burkar med dip eller pop-ups. 2 meshfickor och eva facket iunder bagen tar en Fox medium rigbox.
Fox Royale Method Bowls. 2 styck för 200 kronor.
2 stycken Fox för mäsk, många använder inte mäsk och Kordas Feeders, så varför inte ta till denna metod, de fångr karp i alla storlekar. Jag säljer dessa tillsammans och du kan väl bjuda polaren på en av dem!
3 Shimano Aero GT 4500 bait runner + spolar 1200 kronor.
Går som klockor efter alla år, nyservade och väldigt välvårdade slitvargar.
Daiwa Regal - Z 5500 T med ex spole 300 kronor.
Söker du en bra slitstark rulla för tunga jobb som ex-vis spodding, så har du den här!


Jag har lagt ut en del grejer på gäddbloggen och beskrivit dessa också, så ta en titt och hör av dig om du blir intresserad av något. lk.rasmussen@telia.com eller bloggarnas kommentarsfält. Jag har flera bilder om så önskas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.