torsdag 1 september 2016

Larm mm.

Alla har inte råd med trådlösa larm från Delkim och Fox mm och jag har en del liggande, som kanske kan hjälpa en eller annan ungdom en bit på vägen för ett lyckat fiske.
3 striker larm med sounderbox och sladd komplett kit för karpfiske mm.
Detta kit från Ultimate tackle fungerar i alla väder jag har varit ute i och det är pålitligt, tro inget annat trots det ringa priset. Jag vill ha 500 kronor för detta kompletta sätt.
Allt detta blir ditt för endast 700 kronor.
Fox M larm med röd diodlampa, volymkontroll och covers, Ultimate Striker Sounderbox och 4 - 1 sladd som räcker till för att täcka de två breda buzzerbars och du får med 4 John Roberts buttrests som håller fast spöna och allt får rum i Buzzerbar bagen.
Fox EOS-R i camo med cover är ditt för 500 kronor, nypris ligger på ca 1500 kronor, nya batterier.
Fox Micron MMX med gul diodlampa, ton, volym och känslighetskontroll och cover är ditt för 350 kronor.
Fox XB4 kit.
Fox XB4 sounderbox med 7,5 meter sladd för 4 spö och volymkontroll. Sladden är färgmarkerad och du ser på sounderboxen vilket av dina spö som bränner av. Jag vill ha 400 kronor.
Bi-Tech Viper kit.
Bi-Tech Viper sounderbox med 7,5 meter sladd för 3 spö, ton och volymkontroll på sounderboxen, det är ditt för 250 kronor.
Ultimate Striker mini. En liten fin Sounderbox med en ingång, men som tar upp till 4 spö, jacksticks på 2,5 mm för typ Fox mm ( Delkims har jacksticks på 3,5 mm) denna box och sladd vill jag ha 200 kronor för.
1 styck 7,5 meters sladd för 3 spö och 2 stycken 10 meters sladdar för single alarms, ditt för 150 kronor, alla har 2,5 mm jacksticks. Hoppas något faller er i smaken, hör av er på lk.rasmussen@telia.com eller via bloggens kommentarsfält.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.