söndag 13 november 2016

Dagliga rundan runt Linnéahavet!

Jag tog en liten promenad igår i det fina vädret och kameran hängde med, jag märkte ganska snabbt att något inte riktigt stämmer i naturen, så kallt som det har varit, snömängden, Ekorren som letade föda i ren panik och flocken med Snösparvar jag såg. Ekorren ska nog ligga i sitt bo och sparvarna ska befinna sig längre upp i landet om jag har fattat det hela rätt, jag kanske inte har rätt i detta?

Klar blå himmel igår.


Slutfiskat på ett tag, men det ska bli varmare i veckan.

Den nya handikappsbryggan ligger mitt i Old Pitch... Luv it!


Någon har här försökt att gräva Mudhole större!

Här var man framme med en mindre grävmaskin och tog ett par tag och gjorde ett djupt hål mitt i vassen? Vad hände? Vad tänkte man? Tänkte man överhuvudtaget? Lekte man Byggare Bob eller?


Här skulle mina vinterspö ha stått och procucerad en karp eller två! 

Man kan väl påstå att mitt fiske frös inne, men det ska bli mildare och jag tror att fisken finns kvar nä risen har försvunnit och jag kommer tillbaka...hoppas det!

Platsen i utloppsviken är orört.
Platsen är orört, jo men så full av skräp och sopor att den måste rensas upp om man vill fiska där. Jag vet inte riktigt vad som händer nu för tiden, man förstör fiskeplatser och lägger en brygga, den kunde ha varit någon annanstans i sjön.

Man åker in med en grävskopa och tar ett tag mitt i vassen...Varför? Kan någon vettig person förklara det för mig, jag fattar inget!

Hur svårt kan det vara att lära de nyanlända att städa efter sig, förklara för dem att man gör sig inte av med soporna i svenska naturen. Ta, seden där man kommer för fan, det är katastrofalt runt våra vatten och jag hoppas det blir bättre framöver annars får det bli ett möte med alla parter från kommunalrådet till självaste svinen som skräpar ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.