lördag 14 januari 2017

En spännande säsong står för dörren!

Det finns inte så värst mycket att skriva om just i denna tid var isen har satt stopp, men vi kan väl titta lite på framtiden och se vad jag har i tankarna. Jag vill även passa på att säga att fortsätt att skicka mig era frågor, det är trevligt att kunna hjälpa till och tänk på att det finns inga tokiga frågor, när man står utan svar.

Jag tänker leka en hel del med lite olika metoder för att få karp under detta året och det ska bli väldigt roligt, det ska bli fiske med Surfacecontroller, Bolt Bubbles, lite mera Ambushing och även betydligt mera fiske med Zigbugs. Det sista har fått kliva lite åt sidan och det är synd, för det är så förbannad roligt rent ut sagt och självklart ska jag försöka att dokumentera allt detta på bästa sätt och sändningstid.
Senhöstkarp på floaters.
Jag har en del grejer på väg till mig och de ska recenseras och vi ska titta lite på hur mina planer ser ut för 2017. Jag tror att det blir ett roligt år för mig och mina nya leksaker, hur karparna och gräskarparna kommer att tycka, det vet jag inte, men nog inte lika roligt som jag ska ha det.
Vintertid kommer runnen snabbt efter varann.
Jag har även i tankarna att videofilma en del av mitt fiske och försöka att få med lite av det på bloggen och kanske ger de lite inspiration och även hjälp, då jag kan visa lite av varje genom den vägen.

Visst skulle isen gå upp och ge mig möjligheten att tvätta lite boilies, så gör jag självklart det. Fisket i kalla vatten är en fin utmaning som jag gillar... Det ska vara lite svårt, man blir så jävla lycklig, när man lyckas.
Struggle!
Just nu känns det hela som en stor ballong, var man sitter i mitten och inte kommer ut, men ballongen kommer att brisera och då ska det fiskas på många olika sätt och med nya leksaker, så ska det bli både roligt och spännande.

Har även ett par nya vatten som ska testas och provfiskas och det ser jag verkligen fram emot, fisken har gått där väldigt länge sedan de satte ut och nu är det dags och se om våra tankar, idéer, drömmar och mål gick i rätt riktning... Jag tror det!
En av många nya karpar i Linnéasjön.
Så ser det ut framöver, det kommer lite mindre artiklar också, mest om mitt älskade stalkingfiske och sen får vi se vad som händer, jag kanske ta upp lite gamla memories framöver, har jo upplevt en del under alla år, lika bra det när det ändå inte går att fiske på ett tag. Har en del roliga episoder som kanske kommer på print, vi får se vad som händer. Ska även försöka att fånga karp på flugspöet jag köpte och det blir nog en intressant upplevelse och historia.

Man ska nog inte sätta upp några stora mål, som kanske inte slår in, men jag har fångat en del fina gräskarpar i Linnéasjön upp till ca 14 kilo och den största av dessa fiskar sparkade av sig ett fjäll på ryggen och fick efter lite antiseptiska medel sin frihet igen och simmade iväg med sitt vita kännetecken. 9 dagar senare såg jag samma fisk tillsammans med en annan gräskarp som var 30 cm längre och där har vi mitt mål, men om jag infriar mitt mål, det får tiden utvisa, jag ska dock göra mitt bästa för att överlista denna skapelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.