onsdag 22 februari 2017

Det är dax!

Jag har koll på läget och jag kunde ha fiskat redan igår, men det blev inte av på grund av olika saker som måste göras. Jag fick dock ut lite boilies på ett par tre ställen och i dag trodde jag att jag skulle kunna ägna eftermiddagen till lite fiske.

Det gick inget vidare det heller, då det kom två stora kollin med grejer från Metebolaget och jag passade på att ta mina bilder för senare recensioner och så måste man jo pilla och klämma lite också.

Jag har dock varit runt gölen och gett dem lite till och i morgon ska jag ge dem lite till under tiden jag fiskar efter gädda och fredagen går i karpfiskets tecken, oavsett vad! Måste ut, blir galen av att sitta hemma!

Suget efter fiske är stort på gränsen till en knarkares abstinensbesvär, så jag måste ut och ha lite syre och kanske lyckas med en karp under februari månad, jag hoppas på det.

Förväntningarna är inte så stora, det kommer in smältvatten i gölen från sjöarna uppströms i vattensystemet, men det finns en liten chans, om än liten och jag tar den.
Det gick snabbt med att tina upp så pass att jag kan placera ut tre riggar och jag vet att det kan gå lika fort och gölen är stängd av is igen. Det är inte riktigt vårväder än, men våren den kommer och det ser jag verkligen fram emot.

Hur det går med gäddorna, det får vi se på bloggen för denna art och händer det något carpy i morgon, så skriver jag lite, annars kommer det lite om min premiär så fort jag kan. Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.