torsdag 22 juni 2017

Trakker NXG 3-Rod Quiver.

Saker slits i fisket och är det något som slits mer än något annat, så är det diverse spöbags och framför allt var mitt gamla Quiver, ett Fox Stalker var slitit efter 12 år bruk och ett nytt behövdes och jag föll för Trakkers NXG Quiver. Vi tar oss en liten titt på detta och går genom vad du får för ca 400 kronor och det är ganska mycket och det klarar lätt t o m 4-6 spön under transport. Jag låter bilderna tala sitt tydliga språk!

Trakker Quivern som har gott om utrymmen.

Fickor för håv, sticks och kaströr mm.

Skönt bärhandtag i neopren.

En längre vadderad axelrem.

Bra dragkedjor och justerbar ficka.

Håvskaftet har sin egen ficka och det ger stabilitet.

Tre väl tilltagna fickor för spöna.
Det får lätt rum två spön i varje ficka och Quivern klara galant att ta 4-6 spön vid behov och det är bra, riktigt bra med tanke på att du kanske vill ha med 3 spö för fiske, samt marker och spoddspö.
Velcrolåsningar för spöna.
Dessa kardborrefästen håller lätt två spön vardera och dem håller fast dem ordentligt, alla sömmar är välgjorda och starka, så denna Quiver kommer att hålla länge.
Extra rem för spöna och vadderad.
 Det finns även ett vadderad extra skydd i form av denna rem, som är justerbar, så dina spö sitter fast under transporten till och från vattnen.
Justerbar axelrem med metallspännen.
Justerbar axelrem med metallspännen, inga plastgrejer som inte håller och remmen är väl tilltagen, så även lite mera goa gubbar kan anpassa det hela till kroppen.
Vad du får för pengarna!
Här kanske det har smygit in sig ett lite fel? Fel och fel.... vet inte om det är så fel ändå, men min Quiver är 130 cm lång och 30 cm på bredden. Beskrivningen säger 125 cm lång och 22 cm på bredden.... Jag fick kanske lite mera för pengarna?

Inuti Quivern får alla shelters plats, samma sak med brollys och ovals, det får rum, t o m Fox nya camoshelter, som är ganska stort får rum och man får även plats för två håvar i fickan på utsidan och upp till 10 banksticks i den minsta fickan. Så jag ger denna Quiver högsta betyg och rekommendera den för dig, som kör snabbpass eller flyttar plats ofta. Du hittar den hos metebolaget.

Skitfiske och en önskan om en trevligt midsommar till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.