måndag 5 juni 2017

Uppdatering!

Då ska vi se, det var några dagar sedan sist jag bloggade och jag har även lite att ta igen som hamnade i skymundan. Men det tar vi tag i här och nu och så är ni up to date med mig och vad som händer.
Fisket är fortfarande upp och ner, men min mäsk försvinner i samma takt som jag lägger ut den och jag fiskar lite då och då på platserna, inte rätt tid att sätta in nådastöten än, men den kommer! Ska bara ha hem mina nya Wychwoods och lite småsaker som fattas.
On the right spots?
Jag fiskar oftast på synlig fisk eller en av mina mäskade spots och resten får vila. Jo mera dem får smaska i sig utan störningar, jo lättare blir det att få bra resultat längre fram.
Coconut Ice sticker ut på flera sätt.
Jag har fiskat lite med Mistrals Coconut Ice boiies och allt känns så bra, konsistens, doft, smak och de sticker verkligen ut på många sätt, inte bara att dem är otroligt synliga, karparna gillar dem också och jag rekommendera dem verkligen och rankar dem högt redan efter ett par pass.
En skulle det bli.
Inga pass utan fisk med dessa vita boilies och det skulle även visa sig väcka en karp i ett näckrosbälte, var jag såg fisken kommer in och uppenbarligen sökte efter sina artfränder för att leka.
Staffe mascot bevakar.
Ett varv runt platsen och jag såg den stanna och suga upp min boilie och sen den kraftiga skakningen med kroppen, larmet piper, rusningen och One tonerns vrål... jo det är fint att se detta live kan jag lova!
Gammal krigare.
Det var denna gamla krigaren som var framme och den gick tillbaka igen med tanken, den kulan var go, men ack så farlig. 

- Ut och lek av dig du gamle, var mina sista ord, när han sakta gled ut  bland bladen igen till friheten och hans haremsdamer.
Stort tack till alla!
Ja och så kom man lite närmre pensionen också, det skedde den 3 juni, var man höll sig hemma och mottog folk, presenter och ett hav av blommor. Härligt att träffa vänner och äta lite gott, stort tack till alla och främst hjärtat mitt, som stod för en supergod smörgåstårta och sommartårta med jordgubbar. You are simply the best!
Sååå vackert!
En vacker röd ros bland alla blommar och doften, så vackra dem är, det är kärlek det!
Plastmajs bland fodermajs funkar!
Lite bakåt i tiden missade jag denna fina fjällkarp som tog mina tre gula fakacorns, 2 flytande och ett sjunkande fakecorn, krokens vikt höll det hela på plats.Detta bete låg 3 meter från land på 120 cm vatten och jag såg virveln och sen hördes larmets sång, fruktansvärt fräckt scenario och fighten skulle ses!
Bruna ziggbuggen funkade.
Ett par dagar innan var det ziggfiske med en brun foam från Fox som hade skurits ner i samma size som en liten Doggy och det blev för mycket för denna lilla fjällkarp. Ska visa er betet senare i ett annat inlägg.
Private water.
Lennart ringde mig och jag har fortfarande tillgång till hans otroligt fina damm och hans fina fiskar, inga dödsfall denna vinter heller, vilket är glädjande med tanke på hur många vatten som har drabbats i landet efter den gångna vintern. Tack Lände!
Exakt 20 lb på grammet.
Denna har gått från 2 kilo till 9050 gram på bara tre år i hans damm och det gillar vi att se, daglig koll flera gånger, lite föda i form av boilies och pellets och under vinter tar en större pump över tillförsel av syre och det funkar suveränt.
Tufft på 2,25 lb.
Jag köpte mig tre stycken Wychwood Classic specimen spö 12 fot och 2,25 lb testkurva och jag ska inte säga att dem fick bekänna färg, de fixade denna på ett bra sätt, men fighten var helt otrolig och jag har nog aldrig haft några spö som suger ut kraften av fisken som just dessa Classic specimenspö, som har en längre aktion och hänger med i varje rörelse från fisken.

Denna tog en bit Imitation bread från Enterprise bland små doggybitar och pressade ner vågen till strax under tiokilosstrecket.Jag var nöjd, Lennart var nöjd och det blev än bättre när vi två dagar senare såg två fiskar som omedelbart såg större ut... något att bita i framöver. Ha det super och skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.