torsdag 6 juli 2017

Njut av din hobby!


Jag ska inte skriva så mycket i dag, bilderna talar sitt eget språk och här följer lite bra tips för er att tänka på.
Stormtändare, ett måste i regnigt och blåsigt väder.

Suverän låga för att smälta dental floss och annat.

Bara ett av skälen till  användning av Back-leads.

Se upp med vart du placerar dina Back-leads!
Mitt i bilden ligger en kedja, som håller en badbrygga på plats och den såg jag inte föränn jag skulle lägga ner mina små blysänken, så se upp med vad du har framför dig!
Hur ofta byter du linan?
Gamla klyschan: Att man måste byta lina minst en gång om året håller inte i vårt kära fiske! jag byter minst en gång per månad när det gäller nylonlina och två gånger per år när det gäller Braids.
Har du reservbatterier, om inte skaffa det.
Reservbatterier är ett måste, det är inte roligt att lära sig detta den hårda vägen, vart du kommer fram till platsen som ligger 1 kilometer från bilen, trött över att ha puschat din fullastade Barrow och sen kommer chocken: Ett larm har lagt av och ett nytt batteri finns inte, roligare kan man ha, jag lovar!
Håll koll på fågellivet, dem visar mer än du tror.
Man ser ofta fåglar simma genom växtlighet och plötsligt stannar dem upp och byter riktning, här står säkert en karp och solar sig och det är bara ett exempel på vad fågellivet kan visa dig.
Funkar det inte med 3-4 spö, så prova stalking.
Sitt inte 3 dagar utan ett bleep och tro att fisken nog kommer till dig, ta fram stalkingspöet och leta upp fisken och på det viset räddar du äran och slipper en blankning ... eh, om nu den hittade firren vill nappa.
Njut av fighten och dina resultat och analysera dina fel och misstag.
Inse fakta, alla blankar och gör sina misstag och felbedömningar i sitt fiske, så är det! Så njut av dina fångster och striderna under drillningen och analysera vad som gick fel mm och ändra det till nästa gång.
Njut av din omgivning.
Njut framför allt av din omgivning, naturen ger en så mycket, vädret, molnen, soluppgången och senare på dagen solens nergång, det är fint det, ibland ett skådespel utan dess like. Skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.