tisdag 19 september 2017

Nu funkar burken, bilderna och massor av boilies läggs ut!

Nu har jag tillgång till datorn igen, det var ett tag sen och det är skönt att varar i etern igen! Vet genom mail att flera har undrat lite om vad som händer. Jo det har varit flytt, giftemål och sen ett nytt jobb, så det har varit lite mycket den senaste tiden, men nu rullar det på i vanligt lunk igen.

Jag har börjat min höst/vinterkampanj i Svarte göl och kommer att spendera så mycket tid jag kan på karparna i detta lilla vatten och jag har redan för några dagar sen spridd ca 7 kilo 15 mm överallt i gölen, mitt mål är att de ska lära sig att det finns annan föda är bröd och naturlig föda och under tiden minskar växtligheten och det gör det lättare för mig att landa fisken.
Mäskningen sker under den mörka tiden på dygnet, det på grund av dem 300 Änder som finns i dammen, de gillar att smaska i sig boilies och jag hoppas det hjälper lite, men jag är ibland tveksam, de verkar gå på den uppstigande doften av mina beten.
Planen är att mäska spridd och med tiden dra ihop det hela till en liten yta och fiska två riggar ganska tight och två andra riggar ska placeras var jag ser karp på annan plats än över mäsken.
När jag börjar fisket är inte klart, jag ska mäska och spana och använda mitt lod och sen planera min första sittning. Det löser sig, frysen ska rensas, hunden ska ut och gölen ligger 150 meter från dörren ... So what´s the problem? Skitfisdke på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.