torsdag 29 mars 2018

Glad Påsk på er!

Det var några dagar sedan jag var här senast och vilka dagar det har varit, sjukdom och mycket att göra med paketering mm. jag vill redan nu säga att detta inlägg är inget aprilskämt, utan rena verkligheten och jag tycker ni ska läsa, begrunda och kanske höra av er framöver, det blir billigare, betydligt billigare!

Hej och välkommen till Carpio Developments!

Som du kanske vet, så har jag många års erfarenhet av fiske efter Karp och Gädda, samt en mängd andra arter. Under alla dessa år har jag funderat över priserna på marknadens grejer och framför allt tillbehören, just dem små sakerna, som är så viktiga i vårt fiske.

Det har funderats hit och dit och jag och många med mig har tröttnat på att betala 59 kronor för ett paket med lite tillbehör från andra kända märkesföretag och jag insåg att detta faktiskt kan göras betydligt billigare och Carpio Developments motto är, som kan läsas på alla förpackningar: Same shit, better price!

Varför betala det dubbla eller mer för exakt samma sak? Väldigt onödigt och du får pengar över till andra saker, som du behöver. Mitt mål med denna satsning, är att ligga under utlandspriserna på dem flesta av produkterna och jag tror att jag kan att lyckas och kan göra ditt fiske billigare.

Just delen med developments kommer att bli egna saker, som kommer att vara förbättringar på saker som redan finns, men även egna idéer och tillverkning och till priser, var alla kan vara med. 


Det kommer även en del grejer för spinnfiskaren, flugfiskaren o s v. Jag ska försöka att täcka alla typer av fiske på sikt. Utbudet är till en början litet och produkterna kommer att läggas upp med bilder och priser med tiden och så får vi se vart det hela tar vägen. Allt är under uppbyggnad än så länge. Spread the words and fish cheaper. Hör av dig via mejlen, telefon eller genom bloggarna.


Innehåll på vit och antal på gult, enkelt!
Så blir påsarna med innehåll på vita etiketten och antalet på gult. Jag packar, synar allt okulärt, allt är testad av mig och allt görs för hand, inga mellanhänder, utan direkt från tillverkaren till mig och då blir det billigt!
Bara början.
Lite jobbigt när man inte ä van, men det funkar bra och det ska bli spännande och se om jag kan lyckas, vilket jag hoppas. Det är inte billigt med småsaker till karp, specimen och gäddfisket, så det är värd ett försök och jag hoppas ni intygar.
Packandet!

Lite exempel.

Vad vill du betala för samma sak?
Vad är det då för saker jag erbjuder? Jo, alla stora kända företag som säljer karpgrejer tar hem sina saker från 1-4 tillverkare och säljer det dyrt till oss. 

Jag har fått möjligheten att med små medel få samma deals som dessa stora elefanter och det gör att jag kan göra det billigare. Jag paketerar allt själv, det görs inte av elefanterna, utan i andra länder och sen skickas det ut över hela klotet. Någon ska ha lön för detta, transport/logistik och reklam.

Så enkel är ekvationen, jag klarar mig bra, ni betalar allt från 20 kronor mindre ex-vis paketet ovan! Elefanterna tar 59 kronor för 8 stycken Quick Change Swivels, jag tar 39 och du får 10 stycken och det är exakt samma swivels som finns i dem etablerade företagens paket. Hänger du med?

Jag återkommer snart med mera saker och vill önska er alla en glad Påsk! Fundera lite över detta, det är inget aprilskämt. Ha det super och ät inte för mycket ägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.