lördag 31 mars 2018

Produkter.

Fake Maggots/Gozzerlarv.
2 cm stora fake maggots eller mera som dem berömda Gozzerlarvar man kan odla själv. perfekta som hairstopp över din pop-up boilie eller varför inte använda dem för en Mag-aligner - rigg, vid fiske med mindre krok, räcker det med en halv av dessa. Dela dem på mitten och träd på den på kroken med spetsen först genom den tjocka änden och sen ett par real ones. Vid fiske med större krok använde du hela på samma sätt, super effektivt!

Även väldigt effektiva för Braxen, Sutare, Id och andra metfiskar. Tål dipps och gluggs och sitter bra på kroken. Prova att trotta den lite gräddfärgade för Färna! Finns i Röd, vit, grädd, rosa och lysande grön färg med lite flake. 25 styck per förpackning. 29 kronor.
Baitscrews Clear.
25 baitscrews per förpackning, ett enkelt sätt att byta ditt bete och du slipper hairneedle och hairstops. Knyts på ditt hair eller monteras antingen direkt på kroken eller på din D-rigg. 25 styck per förpackning. 29 kronor.
Ring Swivels size 8.
Exakt samma Ring- Swivels i storlek 8, som andra tar 59 kronor för 8 stycken, mitt pris är 39 kronor för 10 stycken per förpackning.
Quick Change Swivels size 8.
Samma Q C- Swivels som andra säljer för 59 kronor, mitt pris är 39 kronor för en förpackning med 10 stycken.
Curve Shanx Hooks.
Jag har testad dessa Curve Shanx krokar i storlekarna 2, 4 och 6 och jag kan bara lovorda dem, starka, tunna i godset och en skärpa som ska kännas. 10 per förpackning för 39 kronor.

Jag kan redan nu säga att det kommer snart exakt samma krokar som finns på marknaden för samma pris som dessa och det handlar om: Kranks, Curve shanks, Long shanks, Choddys, m fl och en hel del väldigt fina krokar för specimenfisket, så håll ett öga här.
Anti-Tangle Sleeves.
Anti-Tangle sleeves har blivit lite av ett måste för att förhindra trassel under kastet och för att få våra riggar att räta ut sig efter blyet har lagt sig. 25 per förpackning. 39 kronor.
Rig Swivels size 11.
Små fina Swivels för dina riggar, här visad på en av Curve Shanx krokarna, perfekta för pop-ups, balanserade beten mm. 10 styck per förpackning. 29 kronor.

Skitfiske på er och god fortsättning på Påsken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.