lördag 6 juni 2020

Shit vad tiden går!

Ja, så är det! Tiden bara rullar på och det var inte meningen att det skulle bli en paus i bloggen på detta viset. Det blir inte så mycket fiske för min del i dessa tider, men visst har man varit ute tidiga mornar och ett par nätter och det har gått bra och abstinensen har kanske lagt sig lite, men bara lite!

Dagens inlägg handlar mest om två recensioner, och framöver kommer det en del nyttiga tips och hur mina få pass efter karp har varit, samt lite annat smått och gott, så jag hoppas ni tittar in lite ibland. 

Jag ska börja med en väldig fin hink från Ridgemonkey, en hink, jag har fluktat på ganska länge och detta märkte min goa fru och jag har den nu i mina ägor genom att jag fyllde år för några dagar sen.
Ridgemonkey Modular Bucket system X-large 30 liter.
Carpy green tuff plasthink och fyrkantig till formen. Formen gör att man inte använder onödig plats på kärror eller bil mm.

Höjden är 39 cm, bredden är 28 cm och längden är 30 cm. Alla mina mått är utvändiga! Sidofacken är 29 cm långa, 13 cm breda och djupet i dem är 8 cm.
Sidetrays.
Sidofacken har fästen, som gör att dem fästs på utsidan av hinken, som bilden visar och där sitter dem ordentligt och här har man allt lätt tillgängligt för sitt fiske. På med locket och du har en fin gäststol, eller ett litet bord för kaffekoppen, telefon mm.
Vad du får för 249 kronor!
Sidofacken har sina platser inuti hinken som synes under transport och du har massor av plats under dem för andra saker typ beten eller annat och i X-large varianten som jag valde har du ett stort utrymme.

Hinken har massor av användningsområden och sidofacken är fina tackelboxar och dina grejer är skyddade, även om du använder dem i en vanlig ryggsäck eller Carryall. Alla lock sitter bra och lossnar inte. En riktig välgenomtänkt hink för fiskaren, oavsett vad man fiskar och du hittar den hos karpfiskebutiken.
Nyhet från Dynamic.
Jag har använd boilies från Dynamic under dem senaste 2-3 åren och jag måste säga att dem är bra och jag har lite svårt att förstå, att man för 79 kronor kan få 900 gram boilies, som är så pass effektiva. Jag jämför dem med alla andra märken jag genom årens lopp har använd och Dynamic ligger högt på listan, endast slagna av vissa Nash, Mainline och Dynamiteboilies och det säger en hel del.
Superfina beten till bra priser.
Först tänkte jag att det var lite av nyhetens behag och att dem första testningar var lite av one-offs, men det visade sig snabbt att dessa beten ger snabba resultat, men även att karparna återkommer efter mera och det sker inte särskild ofta, om betena inte innehåller vad karpen behöver och det får du för 79 kronor!?

Dessa nya Coconut Orange, har en väldigt trevlig citrusdoft med en hint av coconöt och det ska bli väldigt spännande och se effektiviteten under nästa pass, som sker utan någon form av förmäskning.

Varje påse innehåller 900 gram 15 mm boilies och du får 3 wafters och 3 pop-ups per påse. Gör slag i saken och prova dem, du kommer inte att bli besviken, oavsett om du sitter i ett lätt vatten eller ett var karparna har sett allt och lite till, dessa ger fisk!
Jo,visst är man ute och bakom spöna.
Som sagt, jag smyger ut lite ibland och mera om mitt fiske kommer framöver. Jag hade bland annat väldigt svårt att få fisk på några spö, kändes nästan som det vilade något svart över dem, men min envishet förflyttade det svarta, som ni snart ska få läsa om.
Mera fiske kommer framöver.
Det kommer en lite story om en lite galen natt hos Linnéa ..... Sjön alltså! Inget annat! Vad tror ni egentligen .... Jag är nyss fyllda 61 bast!
Mera tips kommer framöver.
Och så mera nyttiga tips, dem kan man aldrig få för mycket av, så där blir det lite av varje framöver och så ytterligare mer fiske. Så titta in och ta för dig framöver och fram till dess önskar jag, er alla skitfiske och ni håller avstånd och håller er friska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.