måndag 12 februari 2024

Korum Supa-lite 2 rod Sling och Reel Pouches!

Då jag, som många andra väntar längtansfullt efter öppet vatten och det fanns lite tid över, så hamnade jag i "Shitlådan" igen och hittade lite saker som kunde knåpas ihop och det blev 2 Drop-off indikatorer till vårens gäddmete, när den våren nu kommer? Dual Indikatorn som jag skrev senast om, kommer att gå direkt till karpfisket.

Hittade lite delar i "Shitlådan" igen!
I brist på tid just nu, så ber jag er om att knappa in er på gäddbloggen och läsa mera om Korums fina 2 Rod Sling och Reel pouches, där finns det mesta om dessa saker.
Perfekta skydd för dina dyrbara rullar!
Bra saker för er som fiskar med 2 spö eller som behöver en bra bärrem för Spod/Spomb och markerspöna och samtidigt ha ett bra skydd för rullarna, då har ni kommit helt rätt.
Reel pouch fakta.
Dessa Pouches klara alla stora rullar och de är väl tilltagna och har en väldig bra vaddering och de kan även användas till andra föremål som ska skyddas.
2 Rod slingen och Reel pouches.
Spöna sitter väldigt bra och säkert med denna lilla smidiga sling, som är justerbar och den klarar enkelt 12 fots spö utan problem.
Perfekt även för spomb och markerspö!

Tyvärr hinner jag inte mera för denna gång, men jag är snart tillbaka med mera och jag hoppas ni tittar in då och då, så ses vi. Ha det supergott och önskar om skitfiske till er alla, kommer här! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.