måndag 17 september 2012

Daten uteblev, så jag hittade en annan!

Nej, någon date i Mudhole blev det inte igår kväll, hon kanske hade stuckit med någon annan, för ett one night stand?

Kunde hon göra så mot mig, så kan jag och jag hittade så småningom en annan date i "Vesan", var kanalen går in till Mudhole.

Hon var lika välsvarvad, men lite mindre och så svårflörtad, som bara kvinnor kan spela - Ni män vet vad jag menar!?
Men alla kvinnor går att få på fall, det handlar bara om charm, pengar och en god middag, så lossnar det med tiden.

Om jag har charm, skulle inte tro det, pengar? Kanske, men fina grejer har man och en fin middag i form av doggy, det fick hon, men det skulle dröja upp emot en timme innan hon mjuknade och kysste min doggy! Men jag då?

Jag kysste henne innan hon fick friheten igen och jag tror nog att det dröjer, innan hon dater mig igen, spelar ingen roll det finns mer än ett pök i sjön!
Fakebaits tar emot dofter på ett bra sätt, även genom att bara doppa ner dem i smeten, det hänger kvar ett tag men ...
det bästa du kan göra med mjuka flytande fakebaits, som denna hundmatsimitation, är att pierca den på ett par ställen och sen klämmer du ihop den och doppa ner den i dippen och släpper taget.

Nu suger betet till sig dippen genom de små hålen och ditt bete dofter forever om inte längre! Det är en supereffektiv metod då karpen snabbt hittar detta bete, som sticker ut jämfört med de andra.

Jag hade en väldig upplevelse på Kalmar Sjukhus idag, fy fan för Svensk vård, jag orkar inte beskriva detta i kväll, men jag lovar att ni ska få ta del av denna dag och troligen morgondagen med, för jag ska ditt igen!

Det har alltid varit min stora personliga åsikt att vården ska ha pengar och alla inom vården ska ha bra lön för sitt arbete - Detta mina vänner, ändrades idag! Jag såg flera som inte gjorde ett jävla handtag på de 6 timmar jag satt inspärrad i ett gråmålat rum, men mer om det under veckan.

Jag har även blivit ombett att skriva lite om vinterförberedelser och det gör jag gärna! Jim Shelley hade en sådan i ACF och lite inspiration fick jag fast vinter i UK? Jo, ibland kan det faktiskt frysa på ordentligt, men inte på långa väger som här i landet, så lite har ni att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.