måndag 24 september 2012

Fina septemberkarpar.

Det känns inget vidare att vara sjukskriven och ha en fot, som inte går att gå på, men så är det. Satans lag kallas det väl?

Alla som är ute börjar få karp igen och suget hos mig, är väldigt stor efter att komma ut bakom spöna igen, men foten får läcka ordentligt innan dess. - Min tid kommer och jag förbereder mig!
Min danska vän Mikael hittade lite gamla hederliga Jack Hilton Krokar i sina gömmor och självklart skulle dessa provas och jag bifogar hans mejl.

Hey Luis!

I jack hiltons fodspor.. fandt sku en gammel pakke carp hooks  fra afdøde Jack Hilton og de skulle da afprøves, havde desværre ikke en 6ft stang som jack, kunne ha været sjovt.

Smed lidt boilie krummer i søen på vej til arbejde og tænkte, i aften skal de døde fange fisk, efter arbejde kom jeg hurtigt til søen og ja der var fisk på pladsen.

35 min senere var der en fisk i nettet..jeg kaldte den Hilton og takkede Jack for de fine kroge. Ha det super! Mikael.

Ja, Mikael, jeg har også dissa kroge siden stenalderen og en gang imellem tar jeg frem dem for lidt nostalgitrippning.

De har desvärre ikke den superspids og skarphed, som dagens kroge, men med lidt hårde tilslag, så sidder de sgu på alligevel!
Nog med danska språket för denna gång! Jösse Hermansson hade fiskesuget isig under helgen, han var som så många andra i Nybro sugen på höstträffen, men den blev inställd på grund av lågt vatten och han begav sig ut i skogen till ett större vatten.

Det valet var bra! Han landade sin första karp från detta vatten och det var denna spegelkarp, som tyngde ner vågen till 9985 gram och det är bara att gratulera Jens till en fin, vacker och smällfet karp!

Nu var den första har kommit, hoppas jag att det kan släppa och då vet man aldrig vad detta vatten kan visa upp, mitt årskort är på gång och jag hoppas de vill leka med mig i höst.
Pär Slättengren tog sig ett eftermiddagspass på Beachen med sin gästfiskare i det regniga vädret i lördags och han började med denna vackra fjällkarp på dryga 6 kilo.
En stund senare klev denna spegelkarp på hans boilies och tittar man noga på hans ansiktsuttryck, så var han glad på bilden över och här har regnet kommit in i kalsongerna och ......

Själv är jag som sagt hemma och förbereder mig och ska nu börja boosta lite vinterbeten och hur det blir får ni titta på i morgon.

Vi tittar även lite på vad jag ska testa denna höst - och vinter, det kan bli spännande med fyra spö framför sig och det ger lite extra utrymme för test av beten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.