söndag 14 oktober 2012

Nu är det fart på Mikael i Danmark!

Det går i 200 .... därnere i Jylland! Själv är jag hemma och jag ska bara torka, så kommer mina 72 timmars fiske upp på bloggen, men det blir nog inte förrän i morgon eftermiddag.
Mikael kör hårt med Mistral Rosehip boilies och jag förstår honom, det är ett suveränt bete och det fungerar året runt och överallt var det finns karpar.
Jag stoppar in ett litet mejl från honom och låter alla bilder tala sitt eget tydlig språk, ett språk som alla förstår, avsett om man är dansk, svensk eller som jag mitt i mellan.
Hej Luis
Efter 3 små fisk kom kongen på besøg, wuptiiii spejl 13.22 kg , kan slet ikke få armene ned igen ,optur!!!! Mistral gør det igen, altså i samarbejde med mig. Ha det super!!mikael
 13,220 kilo. Det er da bara så fedt!
 Vi tar även med en dikt som jag fick av Mikael i ett annan mejl, det säger en hel del om karpen och vårt fiske efter den.
Jeg takker Mikael, kik in i morgen, så får du se lidt fisk fra min side. Jag ska i duschen och sen ska ALLT torkas efter sista dygnets regnväder och vi ska inte bara tala om sanden som jag fick med mig hem från Badplatsen, men det var det värt..........Svamp Bob Baits krossade till och med I 40 och Vanilla Spice under denna session.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.