torsdag 1 april 2021

Glad Påsk!

Jag ska ta tillfället i akt och önska er alla en glad påsk och samtidigt tacka för alla mejl ni skickar. Som tidigare nämnd, så svarar jag på alla mejl, så fort jag kan. Frågorna är många och en del av er får svar via mejl och en del frågor tar jag upp här på bloggen, det på grund av att flera, som kanske står med samma kan ta del av mina svar.
Vad som är på gång inom kort, är en del frågor om Zigfiske, som inte fiskas justerbart och här är frågorna väldigt många och jag ska göra mitt bästa för att rama in detta enormt spännande och givande fiske, så det kommer och jag hoppas ni hänger på.

Jag har varit ute med mina Zigbugs och det blev tyvärr en dag med lite blandade känslor. Det tog inte länge innan en  karp hittade min ena Zig, men ödet ville något annat och en jävla stubbe gjorde processen kort och fisken gick med betet och ca 10 cm lina. Shit happens!

Nog om detta, det går flera tåg och jag är inte orolig, det blir fisk framöver. Betet fungerade, likaså doften, lokaliseringen satt där, allt jag önskar nu är lite bättre väder och så önskar jag er glad påsk och skitfiske! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.